1. Update: De Call of Duty-game van dit jaar heet Call of Duty: Modern Warfare

Update: De Call of Duty-game van dit jaar heet Call of Duty: Modern Warfare

Een soft reboot van de serie

Twitter-gebruiker LongSensation zegt te weten dat de Call of Duty-game van dit jaar 'Call of Duty: Modern Warfare heet.' Jason Schreier van Kotaku bevestigt dit op Twitter.

Volgens de Kotaku-journalist, die vaak dit soort informatie heeft, wordt Modern Warfare een soft reboot van de serie. Vermoedelijk houdt dit in dat de game teruggaat naar de kern van de serie, die begon met Call of Duty 4: Modern Warfare in 2007. In 2017 verscheen Modern Warfare Remastered.

Veel gamers vinden de naam verwarrend, aangezien bovenstaande titels praktisch gezien dezelfde naam dragen. Activision heeft zelf echter nog niets naar buiten gebracht over de Call of Duty-game van dit jaar. Mogelijk wordt de game onthuld tijdens E3 2019.

Infinity Ward ontwikkelt de Call of Duty-game die dit jaar verschijnt. Volgens Activision bevat de game een singleplayer-campagne, een multiplayer-modus en een 'co-op-ervaring.' Dat laatste zou een Zombies-, battle royale- of Spec Ops-modus kunnen betekenen.

Laatst verscheen het nieuws dat Treyarch de ontwikkeling van de Call of Duty-game van 2020 heeft overgenomen en Black Ops 5 wordt.

Update 27 mei

Gaming INTEL geeft aan informatie te hebben ontvangen over de onthullingsdatum van de nieuwste Call of Duty game. Deze bron bevestigt de naam Call of Duty: Modern Warfare ook. Volgens de bron wordt de game 30 mei al onthuld. Gaming INTEL beweert dit ook te hebben gecontroleerd via meerdere kanalen binnen het Gamin INTEL-team.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Dacht even dat deze artikel een soort eerbetoon was van de orginele Cod mw. Blijft voor mij ook de aller beste CoD. En ik hoop ook dat de nieuwe CoD inderdaad weer terug naar de basics gaat.
 • @fdennis
  De basics is ww2 dus :)
 • @BB-StylaZ

  Ja klopt, al was modern Warfare ook wel basic hoor. De perks en killstreaks waren heel eenvoudig.
 • Mijn favoriete COD game. Heel veel uren in gestoken. Heb deze game recent gedownload via PSplus, maar nauwelijks gespeeld. Heb mijn abonnement opgezegd. Ik game niet veel meer. De afgelopen twee jaar alleen maar Dark Souls 3 gespeeld (bijna 600 uur). Ik heb mijn PS4 aangesloten op een beamer en gebruik deze vooral voor YouTube en Netflix. Nintendopa is in het werkelijke leven ook opa en daarnaast vooral met muziek maken bezig. Ik heb vaker een gitaar in de hand dan een controller.
 • @Nintendopa
  Gewoon guitar hero kopen dan, beste van beide werelden!
 • Gaming INTEL :).

  Kan best waar zijn, maar van al hun 'leaks' is 80% a 90% onjuist gebleken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren