1. Bekijk de gelekte covers van de Borderlands 3-edities

Bekijk de gelekte covers van de Borderlands 3-edities

Ook diverse collector's editions gelekt

Via Twitter zijn de diverse covers van Borderlands 3 uitgelekt.

De boxart komt via Wario64, die wel vaker informatie van games via Twitter lekt. Naast de normale cover zijn ook een deluxe edition, super deluxe edition en Diamond Loot Chest Collector's Edition te zien.

Uit de beschrijving van de Collector's Edition valt diverse info te halen. Zo wordt 'Sanctuary 3' genoemd. Sanctuary was de hoofdbasis van Borderlands 2. Het lijkt er dus op dat er een nieuwe Sanctuary in Borderlands 3 komt. Verder wordt hiermee een seizoenspas voor de game bevestigd.

Gearbox heeft nog niets van het bovenstaande bevestigd, maar reageert niet ontkennend op Wario's tweet. Het bedrijf houdt later vandaag om 15:00 uur weer een livestream waarin het mogelijk meer details bekendmaakt.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Superslim, om die gradatie in de hoes in te bakken. Zou heel graag die super deluxe wil hebben! Wat een schitterende cover.
  • Visueel vind ik die met blauwe achtergrond het best werken. Maar ik ga zeker even kijken naar de inhoud van de collector's edition. Hele vette cover in ieder geval.

    Sanctuary 3 is overigens waarschijnlijk de naam van je eigen spaceship waarmee je naar de verschillende planeten reist ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren