1. De Crysis-games zijn backwards compatible op Xbox One

De Crysis-games zijn backwards compatible op Xbox One

Cryteks legendarische shooters

Vanaf nu kan met aan de slag met Crysis en de twee vervolgen op Xbox One. De Xbox 360-versies van de drie games zijn nu namelijk backwards compatible.

Dat kondigde Larry Hryb van Microsoft aan via Twitter. De games werden ontwikkeld door Crytek en uitgegeven door Electronic Arts.

De eerste game kwam oorspronkelijk in 2007 op pc uit en stond er om bekend dat maar weinig systemen hem optimaal konden draaien. De game werd in 2011 naar Xbox 360 overgezet. Crysis 2 was eerder dat jaar al op de console verschenen. Crysis 3 kwam vervolgens in 2013 uit.

Zoals gewoonlijk kunnen de games gespeeld worden door de Xbox 360-disks in de Xbox One te stoppen of door ze te downloaden via Xbox Marketplace. Mensen die de games nog niet (digitaal) hebben moeten er wel voor betalen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • In de reviews werd syeeds gezegd hoe mooi de pc versies waren. Hier hadden ze een remastered van mogen maken naar mijn mening.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren