1. Zo ziet de console van Slighty Mad Studios er uit

Zo ziet de console van Slighty Mad Studios er uit

De Mad Box in beeld

Slighty Mad Studios heeft via renders getoond hoe hun aankomende console er uit gaat zien.

Vorige week kondigde de ontwikkelaar van Project Cars aan dat het aan een eigen console werkt, genaamd de Mad Box. Volgens CEO Ian Bell wordt het "de meest krachtige console ooit gebouwd" en krijgt het een resolutie van 4K mee.

Daarbij zou het ook virtual reality ondersteunen, met 60 frames per seconde per oog. Headsets zoials de Oculus Rift en HTC Vive worden ondersteund, alsmede allerlei accessoires voor pc, zoals vliegsticks en racewielen. De console zou binnen drie jaar verkrijgbaar moeten zijn.

Via twee renders zijn in totaal vier verschillende versies van de Mad Box te zien, elk met een ander gebruik van kleur. Op elk apparaat is de mascotte van Slighty Mad Studios te zien.

Mad Box
Mad Box

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Wat een afgrijselijk ding zeg. Dat zet je toch niet in je woonkomer?
 • @TommieNL

  Vind het vaak zo'n misvatting in het design van gaming-producten, dat het dan ineens tribals en leds in duizend kleuren moet hebben. Zie je vooral in pc's en accessoires als headphones. Gelukkig onttrekken de reguliere consoles zich hier een beetje aan.
 • @That Mr Awesome
  Erg jammer is dat!
  Ik zit daar persoonlijk nooit op te wachten.
 • Weinig info over de console zelf. Is het een Steam Box of gaan ze echt met een eigen OS werken en zullen games van EA en Activision/Blizzard ook speelbaar zijn?
 • Teveel poespas die er niet toe doet gezien het uiterlijk van de box. Een console is voor bij je tv en met al die lichtjes stoort dat enorm in je ervaring. Consoles moeten simpel ogen. Je betaalt wel voor dat uiterlijk waar je in feite niets aan hebt. Het oogt ook meer als een pc i.p.v. een console.

  Ook gezien de waarschijnlijke specs gaat ie ruim over de prijs van de Xbox one x heen. Ik zie dit niet slagen.
 • Wat een Sjonnie-apparaat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren