1. De eerste trailer van Twin Peaks VR is uitgebracht

De eerste trailer van Twin Peaks VR is uitgebracht

Moet deze maand nog verschijnen

De eerste trailer van Twin Peaks VR is getoond.

De virtualrealitygame werd vorig jaar aangekondigd. Sindsdien is er niets meer van de titel vernomen, tot nu dus de trailer is uitgebracht. Ook is de Steam-pagina van de game online gegaan. Daarop valt te lezen dat het een soort puzzel-adventuregame moet worden.

Twin Peaks VR wordt geproduceerd door televisiekanaal Showtime in samenwerking met de ontwikkelstudio van website Collider. De bedenker en regisseur van de serie, David Lynch, werkt ook mee. Twin Peaks VR moet spelers in Glastonbury Grove plaatsen en langs het gordijn naar de Red Room brengen. Als agent Dale Cooper moeten spelers "hun weg terug zien te vinden naar het leven dat ze achter hebben gelaten".

Twin Peaks is een cultserie van David Lynch. De originele twee seizoen en de film verschenen in de jaren '90, maar het derde seizoen kwam in 2017 uit. De serie staat bekend om zijn excentrieke sfeer en soms surreële gebeurtenissen.

Twin Peaks VR moet nog ergens deze maand beschikbaar komen voor Oculus Rift, Vive en Valve Index. Later moet het spel ook naar Oculus Quest en PlayStation VR komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren