1. De eerste foto van Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted-film

De eerste foto van Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted-film

Een jonge Nathan Drake

Acteur Tom Holland heeft de eerste foto van zichzelf als Nathan Drake in de aankomende verfilming van Uncharted getoond.

Gisteren verschenen er al twee foto's van de film, maar daarin was Holland nog niet in zijn rol te zien. Op de nieuwe foto is te zien dat Holland kleding draagt dat lijkt op de kleding van Nathan Drake in de games.

De Uncharted-film speelt zich af voor de games en richt zich mogelijk op Magellaans wereldreis en eventuele schatten die hij vond. Naast Tom Holland als Nathan Drake is bekend dat Mark Wahlberg Victor Sullivan speelt. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer.

Uncharted

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik zet de fanfilm met Nathan Fillion nog een keer aan…
 • Nolan North geeft ook advies op set aan Tom Holland.
  Of misschien doet hij de voice overs? :D
  Zie https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1319262257335861254/photo/1
 • Oogt niet best, maar dat deed Geralt ook niet. Laten wij het even afwachten. Vnd Nathan toch geen geweldig personage, de games laatst gedownload maar ik kom er niet in. Veel te repetitief en het verhaal is flinterdun.
 • @benjaminben

  Dit inderdaad. Ben ook geen fan van de overdreven bejubelde games, met hun bordkartonnen personages en repetitieve, saaie gameplay.

  Maar als film zie ik het wel werken. De games zijn immers al als speelbare film opgezet, met veel scenery, rollercoaster-actie-momenten en oneliners.
 • @barton

  Ja klopt, maar tegelijkertijd haalt het ook gelijk de hele reden om er een film van te maken weg ; want de games spelen al als een film, ik weet niet goed wat een life-action adaptie hier nu aan toe zou kunnen voegen. Het gaat inderdaad werken om de redenen die jij benoemt, maar daardoor kan het eigenlijk alleen maar tegenvallen. Een vergelijking met de games is al snel gemaakt.

  Kijk Monster-hunter krijgt nu ook een film (deze speelt niet als een film, maar heeft wel materiaal om er een hele toffe film van te maken), daarbij heb ik dan wel weer het idee dat het echt wat toe kan voegen en iets speciaals kan doen. Helaas kiezen de makers van die film dan weer voor ; tijdreizen, US army en dat mokkel van de RE-films in de hoofdrol… zo jammer :(
 • De games vind ik echt super (deel 1 niet meegerekend). Ben benieuwd, hou wel van een toffe avonturen film.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren