1. De eerste gameplaybeelden van Total War: Warhammer 3

De eerste gameplaybeelden van Total War: Warhammer 3

Game komt later dit jaar uit op Steam en Epic Games Store

Creative Assembly heeft een showcase uitgezonden met daarin de eerste gameplaybeelden van Total War: Warhammer 3.

Zo krijgen kijkers een eerste beeld van wat ze van het slotstuk van de trilogie kunnen verwachten. Zo worden niet alleen de vernieuwde mechanics, nieuwe facties en allerlei verbeteringen getoond; ook de 'Survival Battles' staan centraal. 

De gevechten in Survival Battles spelen zich af op vijandelijk territorium. Het doel is om overgenomen punten op de kaart te verdedigen tegen vijanden. Spelers gebruiken verdiende bronmaterialen om allerlei barricades op te stellen en zo vijanden naar een punt op de map te lokken waar ze gemakkelijker zijn te verslaan.

Het derde deel bevat twee menselijke facties - de Kislev en Cathay - en de Chaos-facties Khrone, Slaanesh, Nurgle en Tzeentch. In een "conflict dat de realiteit breekt" verkennen spelers een nieuwe map en wordt er een reis door de Chaos Realm gemaakt.

Na de release van Total War: Warhammer 3 wil de ontwikkelaar dlc uitbrengen waardoor de maps uit de drie Total War: Warhammer-games worden gecombineerd tot één grote map. Deze komt wel alleen beschikbaar voor mensen die alle drie de games hebben gekocht.

Total War: Warhammer 3 moet later dit jaar uitkomen op Steam en Epic Games Store. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Allemaal leuk en aardig maar ik wil gewoon een keer medieval 3 zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren