1. Eerste missie van Hitman 2 nu gratis beschikbaar

Eerste missie van Hitman 2 nu gratis beschikbaar

De content is te downloaden via Steam

De eerste missie van Hitman 2 is nu gratis voor iedereen beschikbaar via Steam. De game is te downloaden onder de naam Hitman 2 Starter Pack. Deze geeft volledige toegang tot alle Hawke’s Bay-content.

Het is mogelijk om uitdagingen te voltooien, verborgen voorraden te vinden, gebruik te maken van nieuwe wapens en nog veel meer. Hawke’s Bay is van acht tot en met vijftien maart ook de locatie van vierde Elusive Target, Dame Barbara Elizabeth Keating, ook wel bekend als 'The Politician'. Zij is een voormalig minister van buitenlandse zaken van New Zeeland.

Hitman 2

Barbara is betrapt op het overboeken van geld voor een goed doel naar haar eigen account. Ze wist de schuld bij het hoofd van het goede doel te leggen en werkt nu weer om haar naam te zuiveren. Het is dus aan Agent 47 om gerechtigheid te brengen en haar uit te schakelen. Mis je je kans? Dan ontsnapt ze voor altijd. Tenzij IO-Interactive natuurlijk besluit om haar terug te brengen naar een andere locatie.

De Starter Pack is dus gratis en alle voortgang die je maakt voordat je eventueel de volledige game koopt, wordt meegenomen.

Hitman 2 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren