1. De Far Cry 5-campagne kan offline gespeeld worden

De Far Cry 5-campagne kan offline gespeeld worden

Officieel bevestigd

Het is nu bevestigd dat de campagne van Far Cry 5 volledig offline gespeeld kan worden.

Dat er microtransacties komen in Far Cry 5 wisten we al. Spelers kunnen met echt geld 'silver bars' kopen, die ingeruild kunnen worden voor cosmetische voorwerpen of wapens om progressie mee te versnellen. Deze zilveren staven kunnen echter ook gevonden worden in het spel.

In een interview met Gamespot bevestigde Ubisoft echter dat de campagne volledig offline gespeeld kan worden. Dit gold al voor de rest van de Far Cry-serie en ook Assassin's Creed Origins kan zonder internet gespeeld worden, dus dit komt niet als een verrassing.

Far Cry 5
In het nieuwe deel in de Far Cry-reeks is het aan de speler en wat metgezellen om Eden's Gate uit Hope County te verdrijven. Deze religieuze cult is namelijk erg extremistisch en de volgers zijn niet bang om moord te plegen of mensen te kidnappen. Echter hebben ze de hele stad overgenomen, dus het tegen ze opnemen is geen gemakkelijke taak.


Naast een game wordt er ook een korte film gemaakt van Far Cry 5, InSide Eden's Gate genaamd. Daarin onderzoeken een paar vloggers de cult waar de game om draait, met vreselijke gevolgen.

Far Cry 5 kan vanaf 27 maart gespeeld worden op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wij konden Far Cry 5 al redelijk uitgebreid spelen. Dit is de voorlopige conclusie van onze redacteur Ron Vorstermans.

"Far Cry 5 bouwt hevig voort op de fundering van de vorige delen. De vraag is of dat erg is. Het vervangen van de torentjes met een meer dynamisch verkenningssystem en het toevoegen van een consistente co-op zijn goede stappen voor de serie, maar na vier uurtjes spelen is het vooral de kleinschalige actie en het verkennen van het intrigerende Hope County dat ons geboeid houdt. Far Cry is wellicht verworden tot een formule, maar wat ons betreft is de rek er nog niet uit."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Was het maar volgende week dinsdag de 27e. Ik kan niet wachten tot ik de PC versie kan spelen. Ik heb er nog speciaal PC onderdelen voor vervangen gezien mijn CPU het soms wat moeilijk heeft door maar 4 fysieke cores in nieuwe games en daar door last krijg van frame time spikes (stutters)
  • Top, maar het blijft kak dat je niet met z'n tweeën de hele campaign kunt spelen terwijl je beide de missies voltooid en trophies unlocked. Je kunt alleen maar bijspringen bij iemand. Jou game zal dan niks onthouden van missies die je gehaald hebt.
  • Het is toch in-en-in triest dat dit nieuws is?! Andersom wel, als een campagne niet offline speelbaar is, dat is het vermelden waard.
  • @Barton
    Dat is precies wat ik ook dacht. Een single player game die offline gespeeld kan worden?! The future is now old man…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren