1. De Game Developers Choice Awards zijn weer uitgereikt

De Game Developers Choice Awards zijn weer uitgereikt

God of War heeft het weer bijzonder goed gedaan

De uitslag van de Game Developers Choice Awards van dit jaar is weer bekend. God of War sleepte bijvoorbeeld de Game of the Year-award binnen en Red Dead Redemption 2 heeft de Best Technology-titel binnen weten te slepen.

God of War had zijn succes te danken aan het verhaal, de mooie beelden en de gedetailleerde manier van vechten. Red Dead Redemption 2 heeft de Award voornamelijk verdiend door de enorme interactieve open wereld.

Verder heeft Florence, een mobiele game, de awards best Best Debut en Best Mobile Game binnengesleept. De game weet op een interactieve manier jonge liefde af te beelden. Het begin, de groei en het afkappen van de liefde wordt volgens de organisatie goed afgebeeld en de acties die de speler uit moet voeren, houden de speler betrokken.

God of War

De game The Return of Obra Dinn heeft de Best narrative Award gewonnen. En Celeste heeft de Best audio award gewonnen. Hiermee bevestigt de game de reputatie die ze al hadden voor ontzettend goede muzikale aspecten.

De platformgame Gris heeft een Award gewonnen voor de beste visuals. De game heeft dit te danken aan de kleurrijke en soepele beelden die de game zo uniek maken. En de award voor Best Design ging naar strategiegame Into the Breach.

Tijdens de Game Developers Choice Awards worden individuen ook geëerd voor hun inzet om bepaalde aspecten te verbeteren, zoals bijvoorbeeld de art. Zo heeft dit jaar Rieko Kodama de Pioneer award gewonnen. Hiermee werd haar inzet voor een mooi design voor onder andere de meest geliefde titels van SEGA gewaardeerd.

Meer weten? Kijk dan de stream van de Game Developers Choice Awards terug!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren