1. Update: Gearbox bevestigt Borderlands 3-geruchten en brengt nieuwe trailer uit

Update: Gearbox bevestigt Borderlands 3-geruchten en brengt nieuwe trailer uit

En het is best veel

Update (15:01 uur): Gearbox Software heeft de eerdere geruchten van Borderlands 3 officieel bevestigd. Ook heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer uitgebracht van het spel.

Gearbox heeft bevestigd dat Borderlands 3 lanceert op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc zal de game exclusief verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store.

In het spel kan worden gespeeld als een van de vier nieuwe Vault Hunters. Moze, de schutter, heeft een persoonlijke mech om extra vuurkracht te brengen in een gevecht. Amara, de siren, is een vechter die haar krachten gebruikt om vijanden te verpletteren met haar vuisten. Fl4k, de beestentemmer, wordt gevolgd door zijn loyale beesten die hem helpen in de strijd. Zane, de agent, specialiseert zich in gadgets en richt zich op het creëren van chaos.

Er is ook meer onthuld over het verhaal van Borderlands 3. De Calypso-tweeling heeft als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de 'ultieme kracht van de melkweg' te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Borderlands 3.

Origineel bericht: De cover art van de Borderlands 3-edities was al gelekt, maar dat is niet het enige dat vandaag per ongeluk naar buiten is gekomen. Ook nieuwe beelden van de game, die duidelijk morgen pas uit mochten komen, én de releasedatum zijn verschenen. De beelden zijn nergens meer te bekijken op dit moment.

Borderlands 3

De beelden bevestigen de eerder op Twitter gelekte releasedatum van 13 september, de cover art en dat de game een Epic Store Exclusive wordt. De video is vrijwel direct weer verwijderd. Hij was nog even te zien via een post op ResetEra, maar ook daar is deze niet meer te bekijken. Wel hebben we nog uit de beelden kunnen halen wat de namen zijn van de vier nieuwe Vault Hunters. Dit zijn soldaat Moze, de robot FL4K, de siren Amara en het mannelijke personage Zane.

De game wordt waarschijnlijk een Epic Store Exclusive. Aangezien de voorgangers van de game ook op Steam uitkwamen is dit platform nog niet uitgesloten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • De namen waren al bekend, maar kloppen inderdaad. De classes zijn respectievelijk Botjock, Beastmaster, Siren, Operative.

  Afgaande op tweets van Randy Pitchford zou de Epic exclusive wel eens tijdelijk kunnen zijn, voor een half jaar.

  Over een half uur (15:00) is er weer een stream van gearbox waarin dit waarschijnlijk officieel wordt. Man, wat heb ik zin in deze game.
 • @That Mr Awesome

  Jij bent een die hard fan haha.
 • @CyberFl
  Guilty! ;) Heb ik eigenlijk alleen zo erg bij Borderlands. Ik pik alles mee wat daarover naar buiten komt.
 • @That Mr Awesome
  Een soort van piet van Borderlands
 • @That Mr Awesome

  Ik weet alleen dat ik EEN borderlands heb gespeeld, weet alleen niet meer welke lol.
 • Ik hoop echt niet dat het weer zo exclusive meuk wordt,

  Edit: NO buy! geen zin in epic zooi
 • word er toch niet echt enthousiast van eerlijk gezegd.
 • Super veel zin in! Borderlands 2 is een van de leukste co-op shooters beschikbaar, en ik zal me met alle liefde storten op het volgende deel.
 • Gaaf man…….kan niet wachten om deze te spelen :)
 • Even gameplay afwachten. Lijkt nu op meer Borderlands 2 met wat betere graphics. Ik hoop dat t gaat verrassen met gameplay.

  Meer van t zelfde zal vast vermakelijk zijn. Borderlands is imo de beste looter shooter ooit. Zeven jaar later hoop ik dat ze niet te veel leunen op die ouwe fundering en de industrie de nieuwe standaard laten zien, met gunplay niveau van DOOM of iets dat er in de buurt komt.

  Of de ouwe fundering perfectioneren zoals DMC 5 heeft gedaan.

  Wordt aub knetter goed. Zin in!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren