1. Just Cause 4 biedt een gigantische, gevarieerde open wereld

Just Cause 4 biedt een gigantische, gevarieerde open wereld

Game komt op 4 december uit

De spelwereld van Just Cause 4 wordt uitgelicht in een uitgebreide nieuwe trailer.

De game speelt zich af in het fictionele land Solís en biedt een gevarieerde setting. Er zijn vier verschillende gebieden in dit land die erg van elkaar verschillen, zoals in de nieuwe trailer van de game is te zien. Daarnaast kunnen er ook een aantal natuurrampen voorkomen tijdens het spelen.

Just Cause 4 komt op 4 december uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game wordt net als zijn voorgangers een uitgebreide openwereld-actiegame waarin spelers allerlei ter land, ter zee en in de lucht allerlei acrobatische acties kunnen uitvoeren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nu nog co-op.
  • @MythicZ en betere speelbaarheid van voertuigen, meer variatie in de wereld (qua natuur zit het goed, maar nu hopen dat we na 10 dorpen en steden gezien te hebben nog steeds verrast zullen worden door de pracht van de volgende 10) en dan wordt het wel echt wat!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren