1. PES 2019 - De gezichten van Feyenoord

PES 2019 - De gezichten van Feyenoord

Nu PES 2019 uit is, wordt het tijd om de gezichten van de Eredivisie-spelers nader te inspecteren. Hieronder vind je de gezichten van Feyenoord en bijbehorende statistieken.

J. Bijlow

Eric Botteghin

Van der Heijden

J. St. juste

t. Malacia

J. Clasie

J. Toornstra

t. Vilhena

S. Berghuis

S. Larsson

R. van persie

K. Vermeer

J. Delle

S. van beek

L. Geertruida

B. Nieuwkoop

C. verdonk

Y. Ayoub

R. Tapia

M. el hankouri

L. Sinisterra

N. j∅rgensen

d. vente

R. ten hove

R. haps

s. amrabat

j. wehrmann

w. burger

j. boËtius

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Jullie plaatsen elk jaar een aantal artikelen als deze op de site. Maar het nadeel is dat ik als voetballeek geen idee heb of het lijkt of niet. En beetje uitleg en/of vergelijkingsmateriaal zou welkom zijn.
  • @Kwolly Goed punt, daarvoor moet je ook niet bij mij zijn helaas. Misschien dat onze PES-expert er nog iets mee kan. Anders komt de grafische kwaliteit van de game ongetwijfeld aan bod tijdens de review.
  • @Jack O goed om te lezen dat ik niet de enige ben die niks van voetbal weet :)
  • @Kwolly Meestal zijn het de fans die willen weten of de spelers van 'hun' team lijkt ;-) Maar leuk dat jij ze ook checkt. Over het algemeen lijken Eredivisiespelers in PES beter dan in FIFA. Zeker bekendere spelers, zoals in geval van Feyenoord Berghuis en van Persie bijvoorbeeld, lijken wel goed. Maar hoe slechter de speler, hoe minder moeite er in is gestoken om 'm na te maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren