1. De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile

De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile

Korte teaser naar map

De Gulag-map van Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk binnenkort naar Call of Duty: Mobile. Dat blijkt uit een korte teaser op het Twitter-account van de game.

Call of Duty: Mobile kwam vorig jaar uit op iOS en Andriod. Er zweefde al een paar dagen een gerucht op het internet rond dat de nieuwe map, in Call of Duty: Mobile, de bekende Gulag map zou zijn uit Warzone, maar tot een paar dagen geleden waren dit enkel geruchten. Nu heeft het officiële twitteraccount van Call of Duty: Mobile een korte teaser geplaatst van een beeld dat duidelijk de Gulag voorstelt. Boven de video staat de tekst: “Komt Binnenkort naar #CODMobile!”

Een dag voordat de tweet verscheen plaatste Viiper Gaming - Call of Duty: Mobile een video op YouTube met de gameplay van de nieuwe map. De video zou komen van een test-server.

De Gulag is de plek waar spelers in Call of Duty: Warzone terecht komen als ze doodgaan. Vervolgens krijgen die in de Gulag nog een kans om opnieuw het spel in te komen door een 1v1 death-match. Als je die verliest ligt de speler uit het spel, maar als die wint mag de speler terugkomen.

Wanneer de map naar Call of Duty: Mobile komt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Gulag? Erg lekker. Hongaarse specialiteit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren