1. Call of Duty: Modern Warfare-gameplay toont Gunfight-modus

Call of Duty: Modern Warfare-gameplay toont Gunfight-modus

Game komt op 25 oktober uit voor PS4, Xbox One en pc

In een nieuwe gameplaytrailer wordt nog meer gameplay van de Gunfight-modus uit Call of Duty: Modern Warfare getoond.

Vorige week onthulde Infinity Ward de modus al via een livestream, maar in onderstaande trailer wordt nog meer gameplay getoond. De gameplay is in een resolutie van 4K te zien.

Hoewel het om nieuwe beelden gaat, wordt er niet echt nieuwe informatie ten opzichte van vorige week gegeven. Wederom passeren de wapens, maps en gameplay van de modus de revue.

In 2v2 Gunfight nemen twee kleine teams van elk twee spelers het tegen elkaar op in meerdere rondes. Het team dat zes rondes wint heeft gewonnen. De modus bevat een aantal kleine, custom maps en alle spelers krijgen dezelfde loadout, die elke twee rondes verandert.

Na veertig seconden in een ronde begint Overtime, het moment dat er een vlag op de map verschijnt. De teams hebben vervolgens tien seconden om de vlag te pakken. Gedurende Overtime is de winnaar het team dat de vlag pakt of het andere team verslaat. Wanneer niemand het andere team verslaat of de vlag pakt, wint het team met de hogere health.

Natuurlijk krijgt Call of Duty: Modern Warfare meer multiplayermodi. Die worden op 1 augustus tijdens een livestream onthuld. De shooter verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Geef mij maar een echte gameplay trailer van de single player. Uit de vorige SP trailer kon ik niet veel van maken.
  • Het is niet echt een trailer, maar gewoon gameplay. Naar buiten gebracht door de kritiek op de eerdere streams met die gillende idioten. Iedereen had een hekel aan die G-Fuel gekkies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren