1. De Halloween-update van Sea of Thieves is nu online

De Halloween-update van Sea of Thieves is nu online

Win het Boot Fort terug van de Shadow of Fate-skeletten

De grote Halloween-update van Sea of Thieves is uitgebracht en voegt flink wat nieuwe content aan het piratenspel toe.

Het is Halloween in de Sea of Thieves-wereld en dit heeft de populatie van Boot Fort gemerkt, het fort is namelijk overgenomen door grimmige Shadow of Fate-skeletten. Het is aan de spelers om het fort weer veilig te maken, om dit te doen moeten spelers in bezit zien te komen van de Flames of Fate. Dit wapen kan worden verkregen door nieuwe missies en tochten te voltooien. Wanneer spelers missies voltooien, ontvangen ze Ritual Skulls en wanneer ze hier genoeg van hebben zijn ze in staat om het Flames of Fate-wapen te smeden.

Sea of Thieves

Natuurlijk zijn er ook nieuwe cosmetische items aan de game toegevoegd, een aantal hiervan zijn te verdienen met de nieuwe missies. Het andere deel is te koop in Duke's Black Market met de gebruikelijke Dubloons. Bovendien kunnen spelers hun huisdier nu een Halloween-tintje geven.

Daarnaast introduceert de update een aantal nieuwe contracten, deze contracten kunnen worden opgehaald in de kroeg van Duke. Veel van deze contracten zijn gratis, maar de Skull Stash Voyages zijn dat absoluut niet. Spelers moeten maar liefst dertig Dubloons of 35.000 goud neerleggen om het contract te kunnen accepteren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Game wordt steeds beter. Heerlijke gameplay met een knipoog…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren