1. De Halo-arcadegame laat je schieten met turrets

De Halo-arcadegame laat je schieten met turrets

Komt eerst in de VS en Canada uit

Er komt een on-rails arcadegame gebaseerd op Halo uit, genaamd Halo: Fireteam Raven.

De game brengt het Halo-universum naar arcades. Vier spelers kunnen met turrets alles op het scherm aan gort knallen. Het spel vertelt het verhaal van een groet ODST-soldaten tijdens de gebeurtenissen van Combat Evolved. De game wordt gespeeld op een gigantisch 130-inch scherm, dat in 4K weergegeven wordt.

De arcadekast komt eerst naar de Amerikaanse en Canadese keten Dave & Busters, maar het spel moet uiteindelijk ook naar andere ketens en landen komen. Fireteam Raven wordt ontwikkeld door Raw Thrills in samenwerking met Play Mechanix en 343 Industries.

Lees hier meer over Halo: Fireteam Raven en bekijk hieronder de eerste beelden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zijn er eigenlijk arcade hallen in Nederland, waar nieuwe kasten als deze komen te staan? De plekken die ik ken hebben alleen ouwe meuk.
  • @Gaaiz Geen idee of er al plekken in NL met dit soort systemen zijn. Binnenkort opent wel een nieuwe in A'dam, Blast Galaxy (van Chris Blok & Steven Saunders). Gezien hun expertise en interesse in dit soort systemen is er zeker een kans dat er ooit 1 gaat komen, mits de zaak gaat lopen. Ik zou het in ieder geval van harte toejuichen want het ziet er erg vet uit! En als er nog meer games op deze manier voor uitkomen is het zeker een uitstapje waard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren