1. 65 inch 4K OLED monstertelevisie van Philips! - De harde Waarheid

65 inch 4K OLED monstertelevisie van Philips! - De harde Waarheid

De Philips OLED973 is niet bepaald een kleine televisie, beide qua prijs en qua formaat. Is deze monster-tv het waard om op te gamen? Je ziet het in deze aflevering van De Harde Waarheid.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dan heb je een baas van een 4K televisie staan. En dan staat er een SNES onder!
 • Kijk een mooie tv om mee te nemen!
 • Met een inputlag van meer dan 35ms is het eigenlijk al geen top TV voor gaming. Alle beeldverbeteringen (waar ik sowieso tegen ben) zullen voor nog meer vertraging zorgen. Response tijden weinig over te vinden, dus daar is ook weinig over te zeggen.
  Dan kun je voor dit geld (of een stuk minder zelfs) beter een topmodel LG OLED of Samsung QLED halen, waar je als gamer veel beter uit komt.
 • @Gaaiz

  Mee eens.
 • @Gaaiz

  Mee oneens
 • @Nol
  Waarschijnlijk loop je te trollen, maar bedankt voor je inhoudelijke bericht!
 • @Gaaiz Ik had eerst een QLED en nu een Sony Bravia A1 OLED. Ik merk qua input lag geen verschil, terwijl die Sony toch echt meer lag heeft. Ik zou eerder voor een LG OLED gaan dan voor een QLED. Ik zou sowieso eerder voor OLED gaan dan voor LCD nu, Quantum Dot filter of niet.
 • @CerandoX.nl
  Ik ben uiteindelijk voor een Samsung gegaan, vanwege de erg late inputlag en mogelijkheden tot Freesync (al is die update verdorie nog steeds niet uitgebracht in Europa). De responstijden en inputlag van een OLED zijn ook hartstikke goed.
  Uiteindelijk zijn de klachten (ook van collega's met OLED) over inbranden en Freesync toch de doorslag geweest om voor QLED te gaan. Maar het was wel een echt close call!
  Het update beleid van Samsung en de beperkte support/informatie hebben wel voor een beetje spijt gezorgd. Zodra Freesync een algemeen goed is zal ik waarschijnlijk voor LG gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren