1. September in Animal Crossing: New Horizons luidt de herfst in

September in Animal Crossing: New Horizons luidt de herfst in

Nieuw crafting materiaal en dieren

De herfst is sinds gisteren begonnen voor Animal Crossing: New Horizons-spelers die op het noordelijk halfrond wonen.

Nintendo heeft een video uitgebracht waarin de nieuwe elementen die het seizoen met zich meebrengt te zien zijn. Zo vallen er nu dennenappels en eiken uit bomen door er aan te schudden. Die kunnen weer gebruikt worden om seizoensgebonden DIY-items, zoals een bonsaiboompje, te maken.

Verder zijn er in totaal negen nieuwe insecten, acht vissen en vijf zeedieren te vangen. Deze dieren zaten al in de game, maar zijn voor mensen op het noordelijk halfrond nu voor het eerst te vinden.

In de loop van september of oktober wordt ook een forse nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons verwacht. Halloween komt er namelijk aan en dat wordt traditiegetrouw in de franchise groots gevierd. Nintendo moet hier de details nog voor aankondigen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Deze maand dus weer even een paar uurtjes spelen.
  • Na 600+ uur, ben ik er wel een beetje klaar mee ;)
  • @-marco-

    Ben er al een tijdje klaar mee, was leuk voor even.
  • Ik zit op dit moment tegen de 400 uur aan, mijn museum is bijna compleet & mijn eiland heeft een 5-sterren waardering. Verder heb ik geen interesse in het halen van de hoogste huis-score.

    Al met al: Het wordt tijd voor een update! Nieuwe (museum) collectables, nieuwe NPC's, nieuwe gameplay mogelijkheden, nieuwe reisbestemmingen, etc.

    KOM MAAR DOOR!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren