1. De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas bestaat uit twee delen

De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas bestaat uit twee delen

Nieuwe verhalen en personages

Koei Tecmo heeft nieuwe details over de reeds aangekondigde uitbreidingspas van Hyrule Warriors: Age of Calamity gedeeld.

De Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel van de pas heet Ancient Heartbeat en verschijnt in juni, terwijl het tweede deel, genaamd Guadrian of Recollection, pas vanaf november verkrijgbaar is.

De pas kan wel al vanaf 28 mei worden verkregen en wanneer Japanse spelers dat doen, ontvangen zij direct een nieuw kostuum voor Link. Het is nog niet duidelijk of dit pakje ook in het Westen verschijnt. Alle items, personages en andere spullen die de pas met zich meebrengt, kunnen niet los worden verkregen.

De Ancient Heartbeat-uitbreiding voegt onder andere een nieuw personage, nieuwe missies, sterkere vijanden en een wapentype toe aan de game. 

De Recollection of the Guardians-uitbreiding introduceert naast een nieuw verhaal, ook nieuwe levels en speelstijlen voor bestaande personages toe. Ook deze uitbreiding voegt minstens één nieuw poppetje toe aan de game.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Power Unlimited.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren