1. Dit zit er in Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2

Dit zit er in Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2

Het tweede seizoen begint donderdag

Activision en Treyarch hebben bekendgemaakt wat er allemaal in het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War zit.

Het tweede seizoen begint aanstaande donderdag. Adler wordt gekidnapt en spelers reizen af naar Zuidoost Azië om hem te redden en Naga tegen te houden om Nova 6-gas te verspreiden.

Het tweede seizoen voegt vier nieuwe maps toe, alsmede nieuwe wapens. Het gaat onder andere om de FARA 83, de LC10, de R1 Shadowhunter en een machete. Qua nieuwe maps verschijnt in de eerste week de 6v6 Apocalypse-map. Later komen ook Golova, Mansion en Miami Strike (een versie van de Miami-map die zich overdag afspeelt) uit. De Onslaughty-versie van Apocalypse is exclusief voor PlayStation 4- en PlayStation 5-gamers. 

Verder zijn er nieuwe 'abilities' en upgrades, zoals de Frenzied Guard Field Upgrade. Er komen nieuwe gamemodi en Operators uit. In Exfiltration moeten spelers een draagbare radio vinden en die een tijdje bij hun houden om t winnen. Rebirth Island Resurgence Exteme is een gelimiteerd speelbare modus voor negentig spelers. De nieuwe Operators zijn Rivas, Naga, Maxis en Wolf.

Meer informatie valt in een uitgebreide blogpost te lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mijn vrienden zijn afgehaakt door de SBMM in deze game maar speel het zelf nog wel zo nu en dan dus opzich wel benieuwd naar seizoen 2. League Play zit iig eindelijk in de game en je zou dan zeggen maak public casual want als je mensen van je eigen niveau wilt kun je league play spelen maar dat zit er dan helaas weer niet in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren