1. Zombiemap Blood of the Dead in Call of Duty: Black Ops 4

Zombiemap Blood of the Dead in Call of Duty: Black Ops 4

Een bloederige nieuwe trailer

De opening cinematic van Call of Duty: Black Ops 4-zombiemap Blood of the Dead is door Treyarch op de San Diego Comic-Con onthuld.

Deze derde map voor de zombiemodus was nog niet eerder getoond. De helden Richtofen, Takeo, Dempsy en Nikolai komen terecht in de Alcatraz-gevangenis en moeten daar tegen hordes zombies vechten.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en bevat naast een zombiemodus ook een multiplayer en een battle royale-modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb geen normale SP meer nodig, ik vind zo'n zombie story vele malen toffer. Ben alleen erg benieuwd hoe het nu precies zit met alle zombie content in verhouding met die Black Ops Pass.
  • @AWESOMEDUDE3
    Precies. En dit is ook een soort van remake map, dus ik had liever dat dit een bonus map zou worden. Maar goed, dit is 1 van de beste Maps dus logisch dat ze die er meteen in willen hebben om de game te verkopen
  • Alleen deze map is reden genoeg voor mij om de game te halen.
  • Awesome, deze map sluit mooi aan de call of duty zombie stripboeken. Maar nou is de grote vraag, hoe komen ze van het eiland af en weer terug in de andere dimensie? Naar map Gorod Krovi.

    Ben erg benieuwd naar de EE.

    Voor diegene die de strips niet gelezen heeft, hier de link https://readcomiconline.to/Comic/Call-of-Duty-Zombies/Issue-1?id=94079

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren