1. De kaart van Cyberpunk 2077 is uitgelekt

De kaart van Cyberpunk 2077 is uitgelekt

Bekijk de map van Night City

Een foto van een fysieke versie van de kaart van Cyberpunk 2077 is uitgelekt.

De foto lijkt te komen van de Collector's Edition van Cyberpunk 2077, waar een fysieke kaart van de gamewereld bij zit. Ook zit er een foto bij van een aantal kaarten die bij de Collector's Edition zitten.

Het is voor het eerst dat de volledige map van Night City, de locatie waar Cyberpunk 2077 zich afspeelt, te zien is. De foto's werden in eerste instantie gedeeld via Reddit en het is nog niet bevestigd dat de foto's helemaal op waarheid berusten. Wel oogt de map vrij authentiek.

Daarbij zijn de foto's niet heel scherp, waardoor kleiner afgebeelde locaties op de map slecht zichtbaar zijn. Grotere wijken zijn wel duidelijk zichtbaar, waaronder Northside Industrial District, Little China en Arasaka Waterfront in het noorden, Westbook in het oosten, Pacifica in het zuiden en Night City, Corpo Plaza en Vista Del Ray in het midden.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is vanaf dag één ook speelbaar op Xbox Series X/S en PlayStation 5, al komt de next-gen update voor de game pas later uit.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik kan er niet veel over zeggen zonder de schaal van de game, maar ik heb wel zin in deze game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren