1. De kaart van de spelwereld van Resident Evil Village is getoond

De kaart van de spelwereld van Resident Evil Village is getoond

Met onder andere Heisenberg's Factory en een zeemonster

Op een pas uitgebracht screenshot van Resident Evil Village is de kaart van de spelwereld van de game te zien.

IGN uploadde de kaart, waarop de locatie van Castle Dimitrescu in het noorden is te zien. Verder zijn er locaties zoals Heisenberg's Factory, Morseau's Reservoir en House Beneviento te zien. Ook zijn er een groot zeemonster en een vliegend beest - mogelijk een draak - op de kaart te zien.

Resident Evil-insider Dusk Golem liet dit weekend op social media weten dat Resident Evil Village het middelste deel van een trilogie is. Zowel Resident Evil 7 als Village hebben een eerstepersoonsaanzicht en dit zou betekenen dat het nog onaangekondigde negende deel dat mogelijk ook krijgt. Capcom zou volgens Dusk Golem overwegen om na het negende deel te stoppen met een cijfer achter de Resident Evil-games te plaatsen.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse.

Resident Evil Village

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren