1. De Kraken is gigantisch - Sea of Thieves-Trailer

De Kraken is gigantisch - Sea of Thieves-Trailer

Ben jij dapper genoeg?

In een trailer zien we de eerste officiële beelden van de Kraken in Sea of Thieves.

Over vier dagen komt Sea of Thieves uit en Rare heeft daar een launchtrailer voor gemaakt. In de video zien we skeletten, zeegevechten, een varkentje en het personaliseren van je personage en schip.

Maar het meest intrigerende is misschien wel de Kraken. Hoewel zijn lichaam niet in beeld komt zijn er wel wat tentakels en die geven ons al een idee van zijn gigantische omvang. Het lijkt een kleine moeite om dat 'kleine' schip naar de bodem van de oceaan te trekken. Kunnen de scheepsratten hun hoofd koel houden als ze het op moeten nemen tegen dit monsterlijk wezen?

Sea of Thieves Kraken

Dat de Kraken een onderdeel gaat zijn van Sea of Thieves is al een tijdje bekend. Het kwam voor het eerst naar boven toen aan dataminer begin februari hints vond in de code van de bèta. De geruchten werden vervolgens bevestigd in een Q&A en een fan deelde ook wat foto's op Resetera. Dit zijn echter de eerste bewegende beelden, hoewel het waarschijnlijk geen gameplay-beelden zijn.

Sea of Thieves is een MMO waarin spelers alleen of samen met maximaal drie anderen een schip besturen en over de grote oceaan varen om schatten te vinden en missies te volbrengen. Het is mogelijk het gevecht aan te gaan met schepen van andere spelers en er zijn een boel grappige interacties zoals het onderkotsen van de rest van de bemanning of een teamlid wegschieten in een kanon. Derek schreef een tijd geleden een preview over de game waarin hij zijn zorgen uitte over de persoonlijkheid van de game. Wel vond hij de essentie van het spel, het zeereizen, erg goed gedaan.

Sea of Thieves kan vanaf 20 maart gespeeld worden op pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Dikke shit! Hopelijk zijn er nog meer van dit soort verrassingen aanwezig in de game! :D
 • @Piet S.

  Niet echt een verrassing meer of wel soms
 • Ik heb hier zo een zin in. Ik en een paar maten zitten al een tijdje hier op te wachten. Gewoon lekker relaxed gamen en lol maken. Heerlijk. Dit zal mij misschien af helpen van mijn Monster Hunter verslaving. Hoewel Deviljho ook volgende week komt!!! Genoeg te doen!!!!!!!!!!!!!
 • Ahh yeah nog 4 dagen!
 • Ik weet niet… Soms een beetje kinderachtig. Steeds hetzelfde, hierdoor al snel niet meer grappig. Eigenlijk het leukst met echte vrienden, maar zie die maar eens een keer gelijktijdig online te krijgen. Ik vrees de houdbaarheidsdatum van dit spelletje.
 • Ik ga er volgende week co op aan beginnen ben benieuwd. Wanneer verloopt het review embargo IG?
 • @kaassouflee30

  Lekker met je GK mattie op een tweemans boot!
 • @Stickie.

  Zekers en ja als jij je niet zo misdragen had tegen mij had het een 3 persoons boot kunnen zijn Misschien doe ik het wel met zijn 3en ken nog iemand die het spelen gaat
 • En wat kan je nou verder doen dan piraatje spelen….wat liet de consument bijna 3 jaar wachten op deze game?
 • @Ardyn

  Wou je zeggen dat je je met No Mans Sky hebt vermaakt?
 • Vette game! Hoop dat er meerdere delen van uitgaan komen in verschillende tijdsperiodes, piraten tijd, romeinen, prehistorie met dino's!
 • @Corporal_Joseph

  Zal vet zijn al zijn er ook een hoop die hoopt dat hierna Banjo uit de dood herrezen wordt door RARE
 • @kaassouflee30 Ja dat zou ook vet zijn :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren