1. Check de launchtrailer van Immortals Fenyx Rising

Check de launchtrailer van Immortals Fenyx Rising

Game is vanaf donderdag beschikbaar

Aangezien Immortals Fenyx Rising vanaf aanstaande donderdag verkrijgbaar is, heeft Ubisoft een lanceringstrailer van de game uitgebracht.

Immortals stond eerder bekend als Gods and Monsters. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Immortals Fenyx Rising komt op 3 december voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc uit. Mensen die eerst een current-gen versie kopen, kunnen later een gratis next-gen update downloaden.

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 8: "Immortals Fenyx Rising kopieert naar hartenlust elementen uit Zelda: Breath of the Wild en combineert die moeiteloos met de vertrouwde Ubisoft-formule. Die combinatie pakt verrassend goed uit door het grappige schrijfwerk, de kleurrijke wereld en interessante puzzels."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 1:20: 'De perfecte game voor Zelda-fans!'

    MOOI! Deze komt komt zeker in huis! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren