1. De lanceringstrailer van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

De lanceringstrailer van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Game is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch

Super Mario 3D World + Bowser's Fury is gisteren uitgekomen voor de Switch, en Nintendo heeft dan ook een lanceringstrailer van de game uitgebracht.

Het spel bevat de Wii U-game Super Mario 3D World, maar dan met wat sneller lopende personages en een online multiplayer. Het spel heeft relatief lineaire gameplay, vergelijkbaar met de tweedimensionale Mario-plarformers, maar dan in driedimensionale platformlevels.

Daarnaast is Bowser's Fury toegevoegd, een nieuw spel waarin Mario in een open wereld allerlei eilanden verkent en ondertussen een extra krachtige versie van Bowser moet vermijden tot Mario zichzelf kan vergroten.

Zustersite Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 9: "Super Mario 3D World is ook nu nog een fantastische game die dankzij een aantal tweaks in de besturing, graphics en een toegevoegde online multiplayer nog net iets beter wegspeelt op de Switch. Het bijgeleverde Bowser’s Fury is daarnaast een bijzonder innovatief losstaand avontuur, dat dankzij de open wereld een frisse draai geeft aan de driedimensionale Mario-formule."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren