1. De maker van Diablo 1 en 2 werkt aan It Lurks Below

De maker van Diablo 1 en 2 werkt aan It Lurks Below

Diablo ontmoet Terraria

David Brevik, de maker van Diablo 1 en 2, werkt aan de Early Access-game It Lurks Below.

Dit doet hij alleen met zijn zelf-opgerichte bedrijf Greybeard Games. In een tweet laat hij weten dat de game nu in Early Access is voor 16,79 euro.

Het spel is een dungeon crawler vol random wapens en andere gear, een klassen- en levelsysteem en de optie om te bouwen. Volgens een user-review op SteamPowered is het "Diablo met geweren (toverstaven)" met wat bouw-elementen van Terraria.

In maart vertelde Brevik in een interview met ShackNews dat het spel geïnspireerd is door zijn liefde voor spellen zoals Minecraft en Terraria, maar is van mening deze spellen directie missen. In It Lurks Below hoopt hij de spelers een doel voor ogen te zetten.

Bovendien laat Brevik weten dat hij van plan is de game over een paar maanden uit te brengen, maar het wel regelmatig te updaten. Hiervoor wil hij een kleine dev-team inhuren. Bovendien wil hij, als de game succesvol genoeg is, in de toekomst een multiplayer-modus toe te voegen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren