1. De Marvel Knights komen als dlc naar Marvel Ultimate Alliance 3

De Marvel Knights komen als dlc naar Marvel Ultimate Alliance 3

De eerste uitbreiding voor de Switch-game

De Marvel Knights worden als dlc aan Marvel Ultimate Alliance 3 toegevoegd.

Blade, Moon Knight, de Punisher en Morbius zijn onderdeel van de eerste uitbreiding van de Switch-game. Mensen met een uitbreidingspas ontvangen drie uitbreidingen, waarvan de eerste dus het net genoemde Marvel Knights is.

De uitbreiding bevat ook nieuwe uitdagingen en zelfs de Gauntlet-modus, waarin tot vier spelers mee kunnen doen aan diverse co-op uitdagingen die in een rap tempo de revue passeren. Daarnaast bevat de uitbreiding een Endurance-modus, waarin spelers zo lang mogelijk moeten overleven voor een plekje op een online leaderboard, en een nieuwe Infinity Rift met uitdagingen.

De dlc komt op 30 september uit. Daarvoor moeten geheel gratis de personages Colossus en Cyclops nog toegevoegd worden aan de game. Er komen na Marvel Knights ook nog uitbreidingen gebaseerd op de X-Men en Fantastic Four naar de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren