1. De nieuwe features in Football Manager 2021

De nieuwe features in Football Manager 2021

Komt naar pc, Xbox Series X, Series S en Xbox One

Sports Interactive heeft een teaser trailer uitgebracht waarin de nieuwe features van Football Manager 2021 centraal staan.

Hoewel de teaser nog niet alles prijsgeeft, is wel te zien dat er veel wordt aangepast qua transfermarkt. Zo kunnen managers in de game meetings houden met hun staff om te bespreken welke voetballers gekocht moeten worden en kunnen agenten worden benaderd om te checken of voetballers beschikbaar zijn.

Ook stelt de pers zo nu en dan vragen over de aankopen en tactieken van spelers. Verder hint de video naar nieuwe tactische opties. Zo is te zien dat managers voor een wedstrijd advies aan hun spelers kunnen geven.

Meer details worden hoogstwaarschijnlijk in de komende weken onthuld. Football Manager 2021 komt immers op 24 november uit op pc. Ook komt eind dit jaar het spel naar Xbox Series X, Series S en Xbox One. Een precieze releasedatum voor de Xbox-versies is er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Meestal koop ik ze om het jaar, dus sla ik telkens een jaar over. Echter denk ik dat ik deze wel meteen ga aanschaffen. Aangezien ik nog geen besluit heb gemaakt tussen de Xbox en Playstation kan ik me eerst hier mooi mee vermaken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren