1. De nieuwe Hearthstone singleplayer-modus komt morgen

De nieuwe Hearthstone singleplayer-modus komt morgen

Geen Shudderwock in singleplayer

Hearthstone-spelers kunnen vanaf morgen aan de slag met de Monster Hunt van Witchwood.

Bij elke Hearthstone-set die uitkomt hoort tegenwoordig een singleplayer-modus. Voor Witchwood besloot Blizzard Monster Hunt wat later uit te brengen om spelers eerst de nieuwe kaarten van de set te laten ontdekken en ermee te laten experimenteren. Dat is echter al een tijdje geleden en ondertussen komt Monster Hunt al over een dag uit.

In deze modus kunnen spelers één uit de vier unieke helden kiezen. Deze personages zijn allen gebaseerd op een bestaande klasse, maar ze hebben allemaal unieke hero powers en kaarten die verder niet bestaan in het spel.

Zo is Darius Crowley gebaseerd op de Warrior, Tess Greymane heeft veel weg van de Rogue, Houndmaster Shaw lijkt op Hunter en Toki, Time Tinkerer heeft gelijkenissen met de Mage.

Net zoals de Dungeon Runs van Kobolds and Catacombs beginnen spelers met een precrafted deck van tien kaarten en spelen ze tegen willekeurige monsters achter elkaar aan. Tussen elk gevecht in kiezen ze een uit drie kaarten om toe te voegen aan hun deck om zo elke keer een unieke ervaring te hebben. Bovendien kiest de speler eens in de zoveel gevechten een 'Treasure', een kaart die alleen bestaat in Monster Hunt en in sommige gevallen zelfs uniek is voor hun specifieke hero. Tenslotte zijn er speciale eindbazen die een speler na afloop een unieke kaart laat toevoegen die alleen verkregen kan worden door hem te verslaan.

Er zijn 45 monsters die willekeurig voorkomen. Bovendien heeft elke held een eigen Nemesis en tenslotte kan een speler het opnemen tegen Hagatha the Witch als hij eenmaal alle vier de Nemesissen verslagen heeft. Zo krijgen fans meer te zien van het verhaal van The Witchwood. Over het laatste baasgevecht wil Blizzard echter niets vertellen dus verwacht iets nieuws en unieks.

Hearthstone

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren