1. De nieuwe Xbox - Commentaar

De nieuwe Xbox - Commentaar

Niet één nieuwe Xbox, maar misschien wel twee, als we de laatste geruchten mogen geloven in ieder geval. Dennis en Martin behandelen in Commentaar weer het nieuws van de afgelopen week, samen met jou, want dat is leuk!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik denk dat je voor streaming gaming geen "dikke pijplijn" nodig hebt. Meer dan 20 Mbit/s zal de stream niet gebruiken lijkt mij (dus glasvezel is absoluut geen must, en zou wereldwijd ook niet rendabel zijn als product), maar dat hangt natuurlijk volledig af van de techniek die ze gebruiken. Wordt de volledige video doorgestuurd? Worden losse gerenderde assets doorgestuurd? Zal allemaal nog moeten blijken..
    Het pijnpunt blijft simpelweg zitten in de latency/vertraging. Hoe veel bandbreedte je ook hebt, de latency zal vrijwel identiek zijn. Om dit enigszins goed te laten functioneren zal Microsoft op diverse plaatsen in de wereld servers moeten hebben die de dienst aanbieden. Dan nog zal de vertraging merkbaar zijn, maar ik als gamer geen zin in heb.
  • Ik zie een streaming kastje wel zitten, binnenshuis over 1GB/s kan ik zelfs COD spelen op een Tablet , gewoon omdat het kan. Meer zie ik eigenlijk een stukje software die je kan kopen en op je smart tv zet en spelen maar.
  • Na al paar keer gebruikt gemaakt te hebben van PSNOW, zie ik streaming liever gaan dan komen. Leuk voor langzame games, turn based rpg of films. Maar bijvoorbeeld Sonic generations is echt niet fatsoenlijk speelbaar.
  • Als die computer geen zware taken hoeft te doen (wat multimedia afspelen is niet zwaar!) dan voldoet een simpele Barebone + SSD al wel (bijv. een Intel NUC'je). In sommige gevallen zijn die zo klein dat je die zelfs achter je tv kunt vastschroeven (wanneer je die ruimte hebt natuurlijk).
  • @Zeror Ja, misschien moet ik gewoon een ssd en wat extra RAM in de mac mini gooien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren