1. De No Man's Sky Next-update neemt game flink op de schop

De No Man's Sky Next-update neemt game flink op de schop

Komt volgende week al uit

Ontwikkelaar Hello Games heeft de Next-update voor No Man's Sky uit de doeken gedaan.

Het was al bekend dat de update op 24 juli uitkomt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De belangrijkste toevoeging van de flinke update is de multiplayer, waardoor spelers in groepjes planeten kunnen verkennen en basissen kunnen bouwen. Spelers kunnen ook op andere groepen jagen of zichzelf juist beschermen tegen andere spelers.

Het bouwen van basissen is flink uitgebreid met honderden nieuwe materialen. Daarbij kunnen er meerdere basissen verspreid over meerdere planeten eigendom zijn. Daarnaast heeft Hello Games de generatie van planeten flink aangepakt, waardoor het uiterlijk van planeten een stuk verbeterd is en er ook meer variatie plaatsvindt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Kijk dat lijkt meer op een game! Ik heb de game nog nooit gespeeld vanwege de slechte reviews maar ik moet zeggen dat mijn interesse nu wel gewekt is.
  • @Robskeee Reviews waren geeneens zo heel slecht, alleen begonnen de gamers elkaar allemaal na te praten. Techniek achter het spel zit heel mooi in elkaar.
  • http://www.metacritic.com/game/pc/no-mans-sky


    Niet heel slecht, maar toch zeker niet goed. Dit schrikt een gamer wel af om de game te halen.
  • @Robskeee
    idd ik begreep ook dat vele beloftes niet waren nagekomen en de verveling zeer snel kon toeslaan. Een handjevol spelers vermaakte zich zeer goed maar een meerderheid had een hoop klachten. Toch heb ik ook wel interesse of het nu zoveel later misschien meer tot de verbeelding spreekt.
  • Game alleen twee weken na release gespeeld. Ik dénk dat ik hem na deze update gewoon weer eens ga proberen. Weet alleen nog niet of ik opnieuw zal beginnen.
  • Goed om te zien dat er zo veel verbeteringen zijn doorgevoerd! Voor een mooi prijsje ga ik 'm ook in huis halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren