1. Een blik op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077

Een blik op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077

Ontwikkeling is 'verre van klaar'

In een nieuwe developer diary geeft CD Projekt Red een update over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077.

In de nieuwe video praten diverse ontwikkelaars van CD Projekt Red over de ontwikkeling van de game. De ontwikkeling is volgens de video "verre van klaar". Er is nog geen releasedatum voor Cyberpunk 2077, maar dergelijke opmerkingen doen vermoeden dat de game dit jaar niet uitkomt.

Cyberpunk 2077 komt voor zover bekend naar pc en consoles. Bekijk hieronder de video. CD Projekt Red is verder vooral bekend van de The Witcher-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben benieuwd vond wel dat de game er veel werd opgehypd kan daardoor alleen maar tegenvallen. Maar ik ben erg benieuwd wat ze ons op de E3 gaan voorschotelen.
  • Ik zal sowieso van deze game genieten omdat Cyberpunk één van mijn favoriete genres is en ze hier niet van lijken af te wijken.
    Of de grijze massa dit zo geweldig gaat vinden als The Witcher 3….ik weet zeker dat ze dit slechter vinden omdat het een moeilijker genre is om te snappen en sowieso een RPG lijkt te worden inplaats van een action-adventure met RPG elementen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren