1. De Overwatch Summer Games zijn begonnen

De Overwatch Summer Games zijn begonnen

Wekelijkse uitdagingen, Lucioball en meer

Het is weer zover, de jaarlijkse Overwatch Summer Games zijn weer van start gegaan. Het evenement loopt van 16 juli tot 5 augustus, en er zijn een aantal leuke nieuwe hebbedingetjes.
De Summer Games van 2019 voegt iets nieuws toe aan het evenement. Er zijn drie wekelijkse opdrachten die de speler kan uitvoeren. De opdracht van de eerste week, 16 tot 22 juli, is om negen overwinningen te behalen. De beloning hiervoor is de American Reaper skin. De beloning voor de week van 23 tot 29 juli is de Zhongguo Mei skin. Tot slot valt er de laatste week van het evenement een kleurrijke Reinhardt te verdienen.

Naast nieuwe emotes, highlight intros, sprays en andere cosmetics, zijn er vier nieuwe legendary skins geïntroduceerd. Kendoka Genji, Lúcioball Wrecking Ball, Surf 'n' Splash Torbjörn en Wave Hanzo zijn deze keer uitgekozen door Blizzard voor een zomerse make-over.

Overwatch
Overwatch
Overwatch

Natuurlijk is ook Lucioball weer terug als tijdelijk spelmodus. Er is nog geen extra informatie verschenen over de aankomende nieuwe held.

Check hieronder de aankondigingstrailer van de Summer Games 2019.

Overwatch is reeds verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren