1. De PlayStation 5 komt NIET in 2018 uit – Wall Jump Podcast #58

De PlayStation 5 komt NIET in 2018 uit – Wall Jump Podcast #58

Hebben ze een glazen bol? Hebben ze een zekere website bakken met geld betaald om toegang te krijgen tot deze super geheime informatie? Tsja, daar moet je toch echt even de podcast voor luisteren. Wat we je wel kunnen vertellen is dat iedereen behalve één van de boys niet hyped is voor Spiderman op de PS4, maar wel voor de Spyro: Reignited Trilogy.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • De PlayStation 5 komt denk ik op zijn vroegst in de lente van 2019 uit.
 • Far Cry 5 op de Xbox One X schijnt minder last te hebben van die pop-up. Komt door 4GB meer geheugen wat er in zit tegenover de PS4 Pro.

  PS5 devkits zullen er ongetwijfeld al zijn, maar komt echt niet in 2018 uit. Misschien 2019 aankondiging en 2020 release.
 • @RMNiels Ik moet toevoegen dat het mij opviel op de PS4 maar niet de PS4 Pro ;)
 • Dan ga ik pro meer halen denk ik. Maar ik vraag me wel af hoe soepel GoW gaat draaien op een normale ps4 ivm de geen laadtijden hebben. Hopelijk wordt dat niet te veel blazen voor het apparaat
 • de PS5 komt hopelijk eind 2018. De PS4 is gedateerd. Als je geen nieuwe console kunt betalen, dan kun je toch gewoon voorlopig bij de PS4 blijven? Ik zie het probleem niet zo.
 • @CerandoX.nl
  Klopt, maar als je geen nieuwe console kunt betalen en er komt wel een nieuwe uit, dan kan je sommige nieuwe games niet spelen. Dusja…
 • @blue_blade_3 Ik denk dat de meeste titels dan cross gen zullen zijn.
 • Ik ben één van die mensen die het moderne gedeelte van Assassin's Creed Origins goed vond. wel moet ik toegeven dat het moderne gedeelte van het verhaal een te kleine stap maakt. (dit erken ik ook in mijn review)

  Over het lootbox systeem van Assassin's Creed Origins oftewel de heka chests je kan ze enkel met ingame geld kopen of verkrijgen door de daily missions te doen van de heka chest seller. (wat wel zo is is dat je met echt geld ingame geld kan kopen, maar persoonlijk zie ik niet in waarom je dat zou doen want ingame geld heb je in overvloed in de game zelf)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren