1. Dit zijn de PlayStation Plus-games en Games with Gold van juni

Dit zijn de PlayStation Plus-games en Games with Gold van juni

O.a. met Virtua Fighter 5 en The King's Bird

De PlayStation Plus-games en Xbox Games with Gold-spellen van juni zijn bekend.

De PlayStation Plus-games van juni waren al uitgelekt, maar nu zijn ze bevestigd. Het gaat om Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons en Operation: Tango. Laatstgenoemde game is alleen op PlayStation 5 verkrijgbaar.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown werd eerder deze week volledig onthuld. Deze nieuwe versie van Virtua Fighter 5 bevat verbeterde graphics, nieuwe muziek in arena's en diverse andere verbeteringen. Het spel komt volgende week alleen digitaal uit op PlayStation 4 en is dus vanaf 5 juni gratis voor PS Plus-leden.

Ook de Xbox Games with Gold van juni zijn bekend. De gehele maand is de grafisch strak ogende Xbox One-game The King's Bird beschikbaar. De Xbox One-game Shadows: Awakening is een actievolle, isometrische singleplayer-rpg en is van 16 juni tot en met 15 juli verkrijgbaar.

Ook kunnen Gold-leden twee Xbox 360-games claimen. Van 1 tot en met 15 juni is dat de tag-team versus fighter NeoGeo Battle Coliseum, en van 16 tot en met 30 juni is het Injustice: Gods Among Us. Laatstgenoemde game is een fighter van het team achter Mortal Kombat, maar dan met diverse DC-personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren