1. Dit zijn de PlayStation Plus-games van april

Dit zijn de PlayStation Plus-games van april

Uncharted 4 en Dirt Rally 2.0

De PlayStation Plus-games van april zijn aangekondigd door Sony.

Het gaat om Uncharted 4: A Thief's End en Dirt Rally 2.0. Beide PS-Plus games lekten vorige week al uit, maar nu heeft Sony het officieel bevestigd.

Uncharted 4 is de geprezen avonturengame van Naughty Dog, waarin Nathan Drake er weer op uit moet wanneer plotseling zijn broer ten tonele verschijnt. Dirt Rally 2.0 is de welbekende rallygame van de experts bij Codemasters.

Het is nog mogelijk om de PS Plus-games van maart binnen te halen. Dat zijn Shadow of the Colossus en Sonic Forces.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is het een must om deel 1/2/3 van Uncharted te spelen, of staan de verhalen vrij los van elkaar? Anders heb ik er weer flink wat backlog bij..
 • @Gaaiz

  Elke keer een nieuw avontuur, maar absoluut wel een doorlopend verhaal en veel achtergrondinformatie. Dat zie je vooral terug in de relaties tussen de personages.
 • @Gaaiz Het kan los, maar ik zou het eigenlijk niet adviseren. De character building vanuit de eerdere delen maakt de ervaring wel echt een stuk completer. Bovendien zou ik graag in jouw schoenen staan om deel 1, 2 en 3 voor het eerst te doorlopen haha. Maar ik kan natuurlijk niet in jouw backlog kijken. Dat gezegd hebbende ben je ongeveer 8 + 12 + 12 = 32 uur kwijt voor de eerste drie delen.

  The choice is yours :)!
 • @Gaaiz
  Ik zou ook chronologisch doorspelen. Scheelt wel met karakteropbouw zoals eerder aangegeven. Enige nadeel is deeltje 1 die ik duidelijk de minste game van het stel vind. Al is het natuurlijk nog steeds een aardige game.
 • @Allen
  Bedankt voor de reacties. Eens kijken of ik dan een mooie aanbieding ga vinden voor de collectie. Of misschien gewoon wachten op de PS5, scheelt weer in laadtijden.
 • @Gaaiz

  Ook van mij uit het advies om eerst deel 1 t/m 3 te spelen. Ik zelf heb de nathan drake collection voor de PS4 gehaald toen ik ze voor het eerst speelde, man wat een ervaring. Oke, de graphics zijn niet helemaal meer van deze tijd, maar zeker acceptabel. Wellicht is the Nathan Drake Collection deel van de voorjaarsaanbieding van PS Plus?
 • @Gaaiz de Remastered Collection is echt een aanrader en is al een paar keer voor -+ €15,- voorbij gekomen.
 • @RiRi
  Ik zag 't ja. En zelfs voor 13 euro af en toe fysiek. Dus dat even in de gaten houden!
 • @Gaaiz ik zou zeggen van wel. Naast dat het hele toffe games zijn is het einde van deel 4 (zonder te spoilen) echt een afronding van de reeks. Zonder de voorgaande delen te hebben gespeeld mis je dan toch de impact/verwijzingen.
 • @Gaaiz Eerlijk gezegd, deel1 zou je misschien nog kunnen skippen (misschien schop ik nu mensen tegen het zere been) dat is wmb de minste van de reeks.. bij deel 2 begint het spel goed los te komen!

  zonder 2 en 3 zou ik 4 niet spelen.
 • @HanTheMan Eens dat het de minste is (nog steeds goed wat mij betreft), maar voor die kleine 8 uur zou ik deel 1 meteen meepakken. Zeker gezien het feit dat hij de collection koopt en het deel dus in bezit heeft. Dan maar gewoon gelijk goed doen toch :)
 • @Jorn6810 ik vind persoonlijk deel 3 de minste. De setpieces en gameplay zijn in 3 beter, maar ik vind het verhaal en de setting in deel 1 een stuk beter en consequenter. Deel 3 voelt wat dat betreft erg rommelig. Deel 1 voelde voor mij destijds echt als een verfrissing en was precies wat ik op dat moment wilde spelen. Het was voor mij de game die PlayStation mijn main platform heeft gemaakt. Daarom zal de game altijd bijzonder blijven voor mij. Hoewel ik deel 2 en 4 het beste vind.
 • @obi-twan kenobi Snap zeker wat je zegt over 3. Het leek er af en toe iets te veel op dat ze set pieces hadden bedacht en daarna een verhaal er omheen hadden bedacht om die set pieces te kunnen gebruiken. Desondanks waren die set pieces wel van erg hoge kwaliteit + een aantal leuke mechanics die waren toegevoegd. Ik vind deel 1 ook leuker dan de gemiddelde gamer denk ik en heeft net als bij jou ervoor gezorgd dat de Playstation steevast in huis kwam te staan.

  Deel 2 en 4 staan bij mij ook bovenaan de lijst waar ik deel 4 toch net nog wat hoger inschat. Op een klein inkakmomentje in het eerste gedeelte, heeft die game mijn volledig gepakt. Ik hield van de setting, het (piraten)verhaal en de prachtige dialogen. Was wat mij betreft echt next level.
 • jammer heb ze al maar ik zou zeker van maart downloaden want shadow of the colossus is een welgeslaagde game waar ik vroeg erg veel plezier aan heb gehad en nu ook weer maar toch weer een top maand
 • Wederom een dikke ps plus maand. Alleen jammer dat ik uncharted 4 al heb en ik geen interesse heb in rally games.
 • Uncharted 4 heb ik zowel digitaal als fysiek, maar wel leuk om eens rond te scheuren in een rally wagen.
 • @obi-twan kenobi

  Hoezo heb je die zowel digitaal als fysiek? Ik heb hem fysiek, dus nu in principe ook in beide varianten, maar buiten een release via PS Plus zie ik het nut niet van zowel digitaal als fysiek te hebben.
 • @gertjun ik had de game op release via ps store gekocht vanwege de extra's die je kreeg, maar als ik een game heel goed vind dan wil ik hem ook graag in mijn kast hebben staan. Dus later alsnog fysiek erbij gekocht toen de game goedkoper was.
 • @obi-twan kenobi

  Aah oke, duidelijk. Ikzelf wou vroeger ook games het liefst fysiek hebben, kijkt toch mooier; een collectie in de kast. Maar het gemak van een game meteen op kunnen starten en de nodige aanbiedingen heeft er toch voor gezorgd dat zon 70% van mijn games digitaal zijn.
 • Rally dirt 2.0 heb ik al via gamepass binnengehaald. Uncharted 4 heb ik al. Dus voor mij geen reden om Ps plus te kopen. Online gamen doe ik namelijk nu ik gestopt ben met COD en FIFA niet meer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren