1. Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari

Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari

Met onder andere wintersportgame Steep

De PlayStation Plus-games van januari 2019 zijn bekend. Onderstaande titels kunnen gedownload worden door leden van de service.

Op PlayStation 4 gaat het om Steep en Portal Knights. Eerstgenoemde game is een wintersportgame van Ubisoft uit 2016 waarin mensen een aantal bergen vrij kunnen verkennen met bijvoorbeeld een snowboard en ski's. Portal Knights is een co-op actie-rpg met procedureel gegenereerde levels.

Op PlayStation 3 kunnen PS Plus-leden in januari aan de slag met Zone of the Enders HD Collection en Amplitude. Op Vita komen de games Fallen Legion: Flames of Rebellion en Super Mutant Alien Assault beschikbaar.

Tot 1 januari 2019 kunnen PlayStation Plus-leden nog de games van december binnenhalen. Hieronder vallen onder andere Soma en Onrush op PlayStation 4 en Papers, Please op de Vita.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nice Steep wil ik wel eens uitproberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren