1. De PlayStation Plus-games van maart zijn bekend

De PlayStation Plus-games van maart zijn bekend

Met onder andere Final Fantasy 7 Remake

Sony heeft de PlayStation Plus-games van maart aangekondigd.

PlayStation 4-gamers kunnen aan de slag met Final Fantasy 7 Remake, vr-game Farpoint en de actie-rpg Remnant: From the Ashes. Deze games zijn via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5. Daarbij laat Sony weten dat de PS Plus-versie van Final Fantasy 7 Remake niet gebruikt kan worden om gratis de gisteren aangekondigde PlayStation 5-upgrade voor de game te downloaden.

De PlayStation 5-game die PS Plus-leden in maart gratis kunnen binnenhalen, is de first-person puzzelgame Maquette. Hierin beïnvloeden spelers de gebouwen in een spelwereld om ze op een Escher-achtige manier doorloopbaar te maken.

Alle games zijn vanaf 2 maart te innen voor Plus-leden. Destruction AllStars, De PS5-game die sinds begin deze maand gratis voor PS Plus-leden te downloaden is, blijft ook nog in maart verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vond FFVII altijd wat overpriced (sorry voor de fans) voor slechts een deel van het originele spel. Maar op deze manier kan ik dan eindelijk aan de slag met deel 7. :D
  • @Meesterkerel hij is zeker niet overpriced. De game geeft tientallen uren speelplezier. Een deel van het spel is een beetje kort door de bocht want het origineel is gigantisch. iig veel plezier, Ik vond em super.
  • Niet helemaal topic, maar waarom kan ik op de meeste nieuwsberichten niet reageren? Ik snap heel deze site niet meer….
  • @iknatuurlijk

    Deze site bloedt langzaam dood.

    www.inside.gamer.nl is de nieuwe community site. Dat vind je veel meer op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren