1. The Last of Us: Part 2-dev diary toont de gevaarlijke spelwereld

The Last of Us: Part 2-dev diary toont de gevaarlijke spelwereld

Nog twee weken geduld

De spelwereld van The Last of Us: Part 2 staat centraal in een nieuwe developer diary.

Naughty Dog geeft al enkele weken nieuwe developer diaries van de aankomende PlayStation 4-exclusive uit. Deze aflevering draait om de levensgevaarlijke en tegelijk prachtig ogende spelwereld, gevuld met clickers en agressieve mensen.

The Last of Us: Part 2 komt op 19 juni exclusief uit voor PlayStation 4. De game zou eerst in mei verschijnen, maar werd een maand uitgesteld. In de tussentijd lekten er diverse spoilers over het verhaal uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zitten er eigenlijk nog wel klikkers in het spel ? 95% van de beelden is schieten op mensen wat ik persoonlijk het saaiste vond in Deeltje 1.

  Het sluipen rondom klikkers was echt geweldig met de sfeer en klik geluiden die dichterbij kwamen en dan weer verder weg waren om zo het beste moment te kiezen verder te sluipen en niet dood te gaan.
 • @ShadowhunterrX

  Ik denk dat ze bewust hebben gekozen om vooral het schieten op mensen te laten zien. Aan de ene kant om de huidige staat van de mensheid te belichten, maar vooral om de "nieuwe" vijanden nog een verrassing te houden voor jou als speler.
 • @gertjun

  Werd al aangegeven dat clickers in het spel zitten en nu ook in grote groepen op de speler afkomen aangezien ellie beter kan ontwijken.
 • @gertjun
  Ik hoop dat je gelijk heb, maar als het zo is laten ze het niet goed zien met hun reclame en previews.

  The last of us 1 Trailer van toen was echt perfect. Mensen en Clickers ( schrijf je blijkbaar zo :P ) in een trailer en dat gaf gelijk de sfeer van de game duidelijk weer en dat in maar een minute. Nu zie je alleen maar mensen schieten en heel soms 1 kogel door een clickers hoofd….
 • @ShadowhunterrX

  Ik vond met de Clickers ook het spannends. Sowieso het sluipen vind ik echt heel vet. Alleen soms is het wel trail en error. Al zijn er 15 vijanden, ze doen bijna altijd t zelfde en door een volgorde aan te leren kom je er altijd wel door. Zelfs op de hoogste moeilijkheidsgraden. Ik hoop dat dat in deel twee wat verbeterd is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren