1. Dit zijn de PS Plus- en Games with Gold-games van maart

Dit zijn de PS Plus- en Games with Gold-games van maart

O.a. Modern Warfare Remastered en Garden Warfare 2

De PlayStation Plus- en Xbox Games with Gold-games van maart zijn bekendgemaakt.

Vanaf 5 maart kunnen PS4-eigenaren met een PS Plus-abonnement aan de slag met The Witness en Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Laatstgenoemde game is de remaster van de eerste Call of Duty: Modern Warfare-game. In The Witness verkennen spelers een mysterieus eiland en lossen ze diverse puzzels op. De game is ontwikkeld door Braid-maker Jonathan Blow.

PlayStation Plus-abonnees hebben nog tot 4 maart om de huidige PS Plus-games voor PlayStation 4 te downloaden. Het gaat om For Honor en Hitman. Tot 9 maart kunnen ook nog PS3- en Vita-games binnengehaald worden, waaronder Metal Gear Solid 4. Daarna worden er maandelijks geen PS3- en Vita-games meer bij een PlayStation Plus-abonnement aangeboden.

Xbox Live Gold-leden kunnen de gehele maand maart Adventure Time: Pirates of the Enchiridion downloaden. Daarnaast is van 16 maart tot 15 april de shooter Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 beschikbaar.

ok komen de originele Xbox-game Republic Commando (van 1 tot en met 15 maart) en Metal Gear Rising: Revengeance van PlatinumGames (van 16 tot en met 31 maart) beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Aan beide kanten een prima aanbod.

    Wel opvallend dat PlayStation kapt met de PS3 en Vita games zonder dat er iets voor terug komt. Stiekem had ik verwacht dat er dan elke maand bijvoorbeeld ook een PSVR game beschikbaar werd gesteld.
  • Heel internet is aan het klagen erover. Mijn gok is dat ze snel komen met een beter aanbod om iedereen weer blij te maken. PSVR games zou vet zijn idd..
  • Dit is een aardige maand op PS al heb ik witness al eens gehad via gwg. Ik las eerst over de algehele aankondiging van Gwg hier heen maar wellicht ook terecht want Xbox heeft in mijn optiek een zeer matige maand met zelfs een EA titel erin die je dus al kon spelen als je je betaalde EA acces abo hebt. Hopelijk is het iets incidenteels.
  • Nice, modern warfare vond ik altijd een toffe game en had niet de update gekocht op m'n ps4

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren