1. Demon's Souls-remake heeft een mysterieuze nieuwe deur

Demon's Souls-remake heeft een mysterieuze nieuwe deur

Mysterieuze game wordt nog mysterieuzer

Er zit een mysterieuze nieuwe deur in de Demon's Souls-remake die niet in de oorspronkelijke game zat, zo hebben spelers ontdekt.

Spelers zijn er nog niet achter gekomen hoe ze de deur openkrijgen. Een Twitter-gebruiker meldt echter dat ontwikkelaar Bluepoint hetzelfde deed in de remake van Shadows of the Colossus. Daarmee refereerde de studio naar een easter egg waarvan men dacht dat die in de originele game zat, maar dat bleek niet zo te zijn.

Een Reddit-gebruiker claimt te weten wat er achter de deur zit door heel dicht tegen de deur aan te staan, waardoor de camera achter de deur komt en de locatie via de fotomodus bekeken kan worden. Er wordt een terras met een item erop zichtbaar.

De remake van Demon's Souls is nu te koop voor PlayStation 5. In Europa verschijnt de PS5 zelf aanstaande donderdag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wrm zitten er mensen te zeiken dat de launchgames van de ps5 matig zijn?
 • @LosPilotas
  Ik denk dat dat voornamelijk mensen zonder Playstation zijn.
 • @LosPilotas
  Waarom zeiken er mensen op mensen die zeiken dat de launchgames van de ps5 matig zijn? Waarom zeik ik? -humans
 • @LosPilotas

  Zelfde reden dat jij loopt te zeiken op andere consoles. Bepaalde mensen waar jij je goed mee kunt identificeren. Fanboys.

  Maar ook is het natuurlijk gewoon een kwestie van smaak.

  Ik vind de launch line-up redelijk, maar echt geweldig nou ook weer niet. Geen haast nog met next gen hier dus. Ik stap over als er voor mij echt must have games komen. Vast wel ergens in 2021.
 • @LosPilotas

  Waaom zeik jij over dat de Switch software line-up van dit jaar matig is?

  Zo zie je maar. Iedereen zeikt.
 • @LosPilotas
  Ik zie dat niet vaak voorbijkomen, maar ja misschien omdat dit een remake is en Spider-Man een Remaster/DLC?

  Mensen zeggen ook dat de XSX|S geen games heeft, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Heb er al wat games af moeten halen voor CoD. :-(
 • @CerandoX.nl

  Heb je een X? Hoe bevalt het?
 • @Newgamessuck
  Ja bevalt goed! Alles is lekker snel en met GamePass meer dan genoeg te spelen.
 • @CerandoX.nl
  Ik quick resume er wat op los en raak er niet op uitgekeken. Heerlijk apparaat wat het ouderwetse cartridge gevoel weer naar bovenhaalt. Sterker nog, dit gaat sneller met games switchen dan je cartridge verwisselen.

  De andere kant van de medaille is dat je soms net als op Netflix een uur aan het kijken ben wat je nu weer moet gaan spelen.
 • @SmartTies

  Ontvang mijn bonus in februari. Mooie 4K tv en een next gen console klinkt wel heel interessant.

  Keuze tussen ps5:
  - lelijk apparaat
  - controller is wel heel gaaf.
  - console die in mijn omgeving de meeste mensen kopen.

  xsx:
  - Mooi apparaat
  - Fijne controller, maar ps5 heeft ze wel ingehaald imo deze gen.
  - gamepass


  Heb nog even. Denk budget voor console en tv samen ongeveer 2K. Neig lichtjes naar xsx nu door vooral gamepass.
 • @Newgamessuck
  Met dat budget hoef je niet per se te kiezen, toch? Kan allebei! Zeker met bijvoorbeeld een digitale PS5 of een Series S als tweede console. Hou je ook genoeg over voor een goed scherm.
 • @COSMIC_TSAR

  Tv die ik op het oog heb nu kost lig 1500. Wie weet goedkoper straks. Maar dan nog. 1 van de 2 is voor mij wel genoeg.

  Mocht er later echt een game komen op de andere console die ik moet hebben kan ik die altijd nog kopen. Beide tegelijk kopen nu op dit moment is voor mij echt een overkill.
 • @Newgamessuck
  Oke, dat kan ik me ook voorstellen. Vrienden en smaak van (exclusieve) games zijn dan denk ik de belangrijkste factoren, maar Gamepass maakt het wel heel aantrekkelijk op het moment. Je hebt nog even om te kiezen iig ;)
 • @Newgamessuck

  Voor mij is een groot argument voor PS dat de exclusives beter in mijn straatje passen.

  Ik verwacht morgen, uiterlijk overmorgen mijn next gen bestendige tv binnen te krijgen (zin in).

  Ik heb een klein beetje de drang om dan woensdag nog coolblue te proberen voor een ps5 maar ik denk dst ik nog even wacht.
 • @Newgamessuck
  Voor beiden valt wat te zeggen. Ik vind de adaptive triggers van de PS5 echt gaaf. Maar ja ik vind de triggers van de Xbox weer veel lekkerder qua vorm.
 • @Newgamessuck
  Als je gamer bent zou ik ze op den duur gewoon allebei in huis halen. Als je het financieel voor elkaar kan krijgen in de 7 jaar durende generatie, waarom niet? Ik laat me niet stremmen in content omdat het op een console uitkomt dat ik niet heb staan.

  Vroeger was het een doorn in het oog als ik een Master System game niet kon spelen omdat ik alleen een NES had. Met een baan en een salaris mag je jezelf best deze luxe veroorloven. Tegenwoordig mogen we niet eens meer naar de kroeg, dus die poen heb je sowieso al over.

  Game pass is voor mij de mooiste uitvinding in de gamesindustrie van de afgelopen jaren. De Xbox met Quick Resume is daar de console voor.

  Maar wil je direct een ander gevoel wanneer je je nieuwe console uitpakt, dan is de PS5 wel een dingetje met de nieuwe controller. Echter blijven voor mij die analoge sticks een hekelpunt, maar voor exclusieve games is dit wel een leuke extra.

  Op dit moment bieden ze beide geen nieuw next gen materiaal. Zo'n remake is ook na een uur weer gewoon de oude, tenzij je de oude nog niet zolang geleden hebt gespeeld. Demon's Souls is voor mij wel de game die ik wil spelen, maar het weegt niet op tegen een Game pass en quick resume. Check anders even op gamingforum waar je ook weleens bent in het Laatst gespeeld topic wat ik ervan vind.

  Nu weer verder met bidden voor een PS5 de 19de ;)
 • @SmartTies

  Heb het gelezen op gamingforum. Hoor ook meer positieve verhalen.

  Ben ik een echte gamer? Vroeger sowieso, maar tegenwoordig met drukken baan en 3 kids veels te weinig tijd om alles te spelen wat ik zou willen. Dus op neig toch echt naar maar 1 van de big 2 te kopen en neig naar xbox door gamepass.
 • @SmartTies
  Ik speel veel multiplayer games en zowel met CoD en Halo 5 geeft Quick Resume problemen. Ik kan bij CoD niet meer een game vinden en bij Halo 5 zegt hij dan "lost connection to dedicated server". Hier moeten ze echt wat aan doen.
 • @CerandoX.nl
  Ik kan het bij online games enigzins wel begrijpen dat het niet goed werkt. Het komt bij mij een beetje over als een pauze knop tijdens een online shooter :)
 • @SmartTies
  Ze kunnen je op z’n minst weer helemaal terug gooien naar het main menu waar je weer met Xbox Live moet connected. Nu krijg ik offline Play voorgesteld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren