1. Mafia: Definitive Edition komt een maandje later uit

Mafia: Definitive Edition komt een maandje later uit

Als gevolg van het coronavirus

Mafia: Definitive Edition komt niet meer op 28 augustus, maar op 25 september uit.

Dat heeft 2K Games aangekondigd via het officiële Twitter-account van de Mafia-reeks. "We waren eerst van plan om de game op 28 augustus te lanceren, maar door de globale COVID-19-pandemie wordt dat steeds moeilijker om te realiseren. Het laatste wat we willen is de kwaliteit van de ervaring comprimeren. We stellen je geduld en begrip op prijs en proberen Mafia: Definitive Edition de beste ervaring voor onze wereldwijde fans te maken."

Hoewel het uitstel voor veel fans als een teleurstelling kan komen, biedt het tegelijk hoop dat het een positieve ontwikkeling voor de kwaliteit van de aankomende game is. De pas uitgekomen remaster van Mafia 2 viel volgens een aantal critici en spelers namelijk tegen. Zover bekend werkt Deck13 hard aan een behoorlijke upgrade ten opzichte van de oorspronkelijke Mafia.

De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Hieronder is een trailer van een paar weken terug te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nou laten we dan hopen dat die game af in de winkels ligt.
  • De game waar ik het meest naar uitkijk dit jaar. Goed dat ze niet rushen en gewoon de tijd die ze nodig hebben nemen. Van wat ik gezien heb is dit echt een remake zoals je hem eigenlijk wilt hebben. Vind het nog steeds erg netjes dat deze voor 40 euro in de winkels komt te liggen als je ziet dat Final fantasy of Resident evil remake gewoon full price waren.
  • @Real13

    Ja maar heb wel erg in dat deze game door de makers van Mafia 3. Dus ik heb terughoudendheid.
  • @smaakmaker dat ze het nu uitstellen vind ik wel een positief teken dat ze hem nu echt polished uit willen brengen. Denk en hoop dat ze geleerd hebben van de Mafia 3 launch. Daarnaast werken er veel developers van de originele mafia ook aan deze remake dus ik denk eigenlijk dat het wel goed komt.
  • Het ziet er zo veelbelovend uit. Ik hoop dat ze deze niet om zeep helpen met bugs en repetitieve gameplay.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren