1. De seizoensupdate van Call of Duty: Cold War is gearriveerd

De seizoensupdate van Call of Duty: Cold War is gearriveerd

Wakizashi

Call of Duty: Black Ops Cold War ontvangt vandaag een grote tussentijdse update.

Dat laat Treyarch weten via Twitter. In het bericht schrijft de ontwikkelaar dat er nieuwe maps en modi zijn toegevoegd aan de multiplayer- en Zombies-modus van Call of Duty: Cold War.

De nieuwe multiplayer-map heet Sanatorium en plaatst speler in een door water omgeven vakantieresort. Zoals gezegd, introduceert de tussentijdse update ook de nieuwe multiplayer-modus Dropkick toe. Volgens een eerder vrijgegeven blogpost is Dropkick een snelle variant op het bekende spel 'Hot Potato'.

De nieuwe Zombies-modus, genaamd Cranked, zadelt spelers op met een tijdslimiet. De bedoeling is dat spelers snel handelen en geen pauzes nemen tussen het vermoorden van zombies.Call of Duty: Zombies is tijdelijk gratis te downloaden en bevat een verschillende beschikbare modi.

Ten slotte voegt de nieuwe update het Wakizash-zwaard toe aan de first person shooter. Dit samurai-zwaard moet wel eerst worden vrijgespeeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren