1. Nieuwe Sims 4-dlc draait om compacte woningen

Nieuwe Sims 4-dlc draait om compacte woningen

Wordt beloond door klein te wonen

Het studentenleven-uitbreidingspakket van de Sims 4 is kort geleden uitgekomen, maar binnenkort verschijnt een nieuwe accessoirepakket voor de Sims 4 met compacte woningen.

In dit pakket draait het allemaal om zo klein mogelijk te wonen, wat al bepaalde uitdagingen bij het bouwen van een woning oplevert. Spelers krijgen de mogelijkheid om te selecteren dat zij klein willen wonen, waardoor de grootte van je huis beperkt wordt.

Uit de trailer blijkt dat wanneer de speler deze optie selecteert, het aantal grid-tegels (waarop spelers bouwen) worden beperkt, waardoor minder muren kunnen worden geplaatst. De daadwerkelijke plots worden hier niet kleiner van.

Ervoor kiezen om kleiner te gaan wonen levert de Sim allerlei voordelen op, zo worden de kosten van het wonen verlaagd, is er een comfortbonus en groeien relaties sneller. Klein wonen betekent niet dat een speler zo min mogelijk vierkante meter in totaal moet hebben, zo wordt er ook een huis getoond dat vier verdiepingen hoog is.

Ook worden de Murphy-bedden, die veel spelers miste in de Studentenleven-uitbreiding, toegevoegd. Verder lijkt het erop dat er een grote variatie aan nieuwe meubels en creëer-een-sim-voorwerpen aanwezig zijn. Tevens is er een nieuwe woonkavel waarop spelers hun kleine huis kunnen bouwen.

De Sims 4 Klein Wonen komt op 21 januari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Kom eens op met de SIMS 5!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren