1. De Switch krijgt mogelijk een nieuwe Wario Land-game

De Switch krijgt mogelijk een nieuwe Wario Land-game

WAHAHA

Er zijn geruchten dat een nieuwe Wario Land-game voor de Switch onthuld zal worden op E3.

Volgens de site Japanese Nintendo heeft Nintendo negen nieuwe trademarks voor 'downloadbare videogames' aangevraagd. Deze zijn voor Octo, Dillon's Dead-Heat Breakers, Luigi's Mansion, Mario & Luigi, Metroid, Metroid Prime, Smash Bros., Wario Land en Wario Ware.

Veel van deze games waren al aangekondigd op de Nintendo Direct. Het is nog maar de vraag wat we van Octo en Dillon moeten verwachten. Ook was al bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan Metroid Prime 4.

Wario Land: Shake It

Wario Land komt echter als een verrassing. De laatste game waar Wario de hoofdrol had was de platformer-game Wario Land: The Shake Dimension voor de Wii uit 2008. Wario is de boze en gemene versie van Mario en in plaats van een prinses redden focust hij op het maken van zijn eigen paleis.

Met een breed scala aan platformers zoals Kirby Star Allies en de aankomende Yoshi-game past Wario prima in dat rijtje op de Switch. Nintendo heeft echter na het aanvragen van de trademark niets meer over de game laten weten. Het is dus nog maar de vraag of een nieuwe Wario-game het levenslicht ziet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Die Dillon game is in september 2017 aangekondigd voor de 3DS aldus google. Octo is misschien de verkorte naam voor Prokect Octopath Traveller?
 • @Aceblaze

  Splatoon 2 Octo expansion.
 • Dit zou ik wel heel vet vinden! De GB Wario games waren altijd fantastisch! :D
 • 3DS is zoals ik eerder zij nog lang niet dood. Wario zie ik eerder op een 3DS verschijnen dan op een Switch. Hopelijk komt er in de toekomst een mogelijkheid om de 3DS games te spelen op de Switch, evenals voor de WiiU games.
 • @Richh

  Nintendo heeft al vaker bewezen geen logica toe te passen, maar ik denk niet dat we nog Nintendo published exclusives zien op de 3ds
 • @Newgamessuck
  Ach ja.. Wat is logica? ;)
 • @Newgamessuck

  Pokemon Sun and Moon zou de laatste 3DS titel worden, volgens velen. De Direct laat al het tegenovergestelde zien.
 • Aa eindelijk weer een Wario spel dat is lang geleden…
 • Warioland 4 op de GBA is de enige Wario game die ik ooit heb gespeeld. En die vond ik echt geniaal. Door de levels heen sjeezen met de L- en R-knop, seconden op de klok die wegtikken. En dat die meesterlijke minigames xD Dat heerlijke kutmuziekje als je op die eenwieler rijdt. Damn. Goeie herinneringen aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren