1. Switch-versie van Pokémon wordt deze maand mogelijk onthuld

Switch-versie van Pokémon wordt deze maand mogelijk onthuld

In het blog van industrie-insider Emily Rogers laat ze weten dat Pokémon voor de Switch deze maand nog onthuld wordt door Nintendo.

Emily Rogers heeft wel vaker informatie over Nintendo aan het licht gebracht wat achteraf waar bleek te zijn. Zo voorspelde ze begin maart dat Super Smash Bros. dit jaar naar de Switch zou komen en meldde ze in 2016 dat de Switch bij lancering een 3D Mario-game, Splatoon en Skyrim zou hebben.

Pokémon

Rogers vermeldt expliciet dat de Pokémon-game vóór de E3 aangekondigd gaat worden. Ergens deze maand zal Nintendo waarschijnlijk dus bekendmaken wat het spel inhoudt. Verder laat ze weten dat de ontwikkelaars inspiratie hebben gehaald uit de mobiele game, Pokémon Go. Ook zullen er, zoals gebruikelijk is, twee varianten van de Pokémon-game uitkomen. Rogers vertelt niks inhoudelijk over het spel zelf.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Dit gerucht wel plaatsen maar dat gerucht van gisteren niet?
 • @kaassouflee30

  Doen ze om jou te pesten :)
 • @Newgamessuck

  Haha hun staan voor joker als grote game site.
 • @kaassouflee30

  Zo boeiend is een Starfox racer niet. Ik had liever Starfox in een soort Mass effect rpg jasje gezien icm wat vliegwerk om tussen de planeten te reizen in een “open-space”.

  Ik ben eerder benieuwd wat hun 2e game is tbh.

  Over Pokémon, zouden ze echt niet wachten op de E3? Aangezien de aankondiging daar ook was.
 • @Ramirez..

  Die 2e game is geannuleerd en ook jij velt een oordeel over de titel zonder iets gezien te hebben.
 • @kaassouflee30

  Ik wacht tenminste geduldig af ipv als een zeurend kind tekeer te gaan…
 • @Ramirez

  Ik kaart iets aan.en als ze daar naar luisteren om gewoon een bericht van het Retro nieuws te maken dan hoef ik niet te herhalen. En jij wacht gewoon geduldig af? Jij roept al dat dit nieuws niet zo spannend is van Retro zonder iets van gezien van te hebben. Dus wacht je niet geduldig af
 • @Ramirez

  Starfox racer? Damn wat klinkt dat oninteressant zeg. Ze kunnen zoveel doen met deze ip en dan kiezen ze zoiets als dit. Dikke domper zeg.
 • @Meta_coola

  Het raakt mij ook nog niet echt haha. Maargoed met een maandje weten we vast meer.
 • @Meta_coola..

  Ook jij oordeelt al zonder gameplay gezien te hebben..
 • @kaassouflee30

  Serieus? Als er iemand niets mag zeggen over te snel oordelen en vooroordelen hebben ben jij het wel kaas.
 • @Meta_coola

  Ik oordeel pas als ik gameplay gezien heb
 • @kaassouflee30

  Je kan eigenlijk pas echt oordelen als je het zelf gespeeld hebt, gameplay zien ain't saying shit.

  Jij heb al heel vaak te voorbarig gereageerd
 • @Meta_coola

  Ik kan aan gameplay beelden al wel zien of ik het leuk vind.
 • @kaassouflee30 die kaas denkt altijd alle wijsheid in pacht te hebben en woont op deze site volgens mij 🙃
 • @Krimson2005

  Ach valt reuze mee.
 • @Meta_coola
  '
 • @benjaminben

  ???
 • @Meta_coola
  Inderdaad! Doe mij maar een Star Fox platformer/adventure game net als op de GC! :)
  Dit Pokemon nieuws is, voor mij, veel interessanter dan die Star Fox racer..
 • @Piet S.

  Doe mij maar liever geen StarFox. Heb niet zoveel met die reeks. Dat was op de Super Nintendo al, toen "StarWing" werd benoemd tot "Game of the Year 1993". Dan verwacht je heel wat. Ik zal niet ontkennen dat "StarWing" een goed spel is. Alleen niet echt iets voor mij.

  Ik pak zo'n spel op, speel het een enkele keer en ga dan snel over op iets anders. Dat was toen en dat is nog steeds. Moet dan bekennen "StarFox Adventures" nog het meest gespeeld te hebben, maar dat was eigenlijk ook geen échte StarFox game.

  Een racer kan interessant zijn. In een ruimte-setting zit je bijvoorbeeld niet vast aan een racebaan. Een gegeven dat mij zeker aanspreekt. Kun je veel kanten mee op, dus hoop dat deze verder gaat dan een Mario Kart of Diddy Kong Racing met StarFox personages.

  Van retro zie ik liever iets anders dan StarFox, al is het een nieuwe Donkey Kong Country. Weet niet of ik na al die jaren wachten op een nieuwe Retro Studios game enthousiast wordt van een StarFox racer. Het kan, maar wil het eerst zien… Mocht het gerucht waar zijn.

  Dat is met geruchten: zelfs als ze waar lijken, hoeft dat niet zo te zijn. Zitten we hier voor de tweede keer over een StarFox racegame te praten, terwijl dit artikel over een heel ander gerucht gaat.

  Mocht Nintendo de nieuwe Pokémon game onthullen, dan doen ze dat misschien binnen deze maand, omdat de E3 over een maand plaatsvindt. Het nieuws van Emily Rogers geloof ik niet altijd. Eén keer juist gokken wil niet zeggen dat deze personen altijd goede informatie hebben. Neem er een vaatje zout bij, zodat het niet tegenvalt. Ik geloof niet zo in geruchten. Nintendo mag ze eerst bevestigen en dan zien we wel weer verder. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren