1. De test-map voor Call of Duty: Black Ops 4 Blackout is gigantisch

De test-map voor Call of Duty: Black Ops 4 Blackout is gigantisch

Groter dan groot

Gameregisseur Dan Bunting vertelt in een interview met Newsweek dat de test-maps voor Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 erg groot zijn.

Blackout is de battle royale-modus die bij de onthulling van het spel al bevestigd werd. Uit het interview blijkt dat de geteste maps 232 vierkante kilometer groot zijn. Ter vergelijking, Amsterdam is 219,3 vierkante kilometer.

Of de uiteindelijke map ook deze grootte zal hebben is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal het wat kleiner worden omdat het anders moeilijk wordt 60 fps te behouden. Bunting vertelt in het interview dat "60 fps voorop wordt gesteld". Bovendien betekent een map van dit formaat dat er betere streaming-technologie moet komen. "Om die reden hebben wij geïnvesteerd in onze streaming-technologie om te kunnen garanderen dat alles op 60 fps draait." Ook is het niet duidelijk of er één map zal zijn voor de Blackout-modus, of dat er verschillende maps speelbaar zullen zijn.

Call of Duty: Black Ops 4

Naast informatie over Blackout vertelt de regisseur: "We hebben altijd gezegd dat er een soort 'geheime formule' is in onze games en hoe het voelt in multiplayer - beweging, gunplay en dergelijke. Hier willen wij niets van opofferen."

Call of Duty: Black Ops 4 is vanaf 12 oktober te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren