1. De grootste trailers en aankondigingen van Gamescom 2018

De grootste trailers en aankondigingen van Gamescom 2018

Aan nieuwtjes geen gebrek

Gamescom is losgebarsten en er zijn een hoop aankondigingen en nieuwtjes uitgekomen. Om je een handje te helpen, zetten we voor jou het belangrijkste nieuws van Gamescom op een rij. Dit bericht zal bijgewerkt worden naarmate meer bekend wordt.

De verschillende klassen in Battlefield V

Er zitten grote verschillen tussen de diverse klassen in Battlefield V. Een nieuw uitgebrachte trailer toont die verschillen.

Elke klasse heeft zijn eigen rol binnen de game. Zo is de recon perfect om van een afstand vijanden neer te halen met een sluipschuttergeweer en heeft de medic meer manieren gekregen om neergehaalde soldaten weer tot leven te wekken.

Nieuwe The Division 2-trailer toont vervallen Washington

Er is een nieuwe trailer van Tom Clancy's The Division 2 uitgebracht door Ubisoft.

Het bedrijf heeft tevens aangekondigd dat de game vanaf nu gereserveerd kan worden. Mensen die het spel alvast reserveren krijgen zodra deze beschikbaar is toegang tot de gesloten bèta.

Dark Souls Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

Er komt een Dark Souls Trilogy naar PlayStation 4 en Xbox One.

Het pakket bevat de drie games, elk op een aparte disk. De eerste Dark Souls-game is daarbij de remaster van het spel. Daarnaast zitten Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades Edition in het pakket - oftewel de complete versies van elke game, inclusief alle dlc.

Maak kennis met C.A.M.P. in Fallout 76

Bethesda heeft tijdens Gamescom 2018 een nieuwe trailer uitgebracht van Fallout 76 waarin wederom de nadruk wordt gelegd op C.A.M.P.

Echter worden er geen gameplaybeelden getoond. C.A.M.P. werd in een voorgaande trailer ook al uitgelicht. De nieuwe trailer bevat een tekenstijl die geïnspireerd is door vooroorlogse tekenfilms en striptekeningen. C.A.M.P. is een acroniem voor Construction and Assembly Mobile Platforms en is een nieuw systeem waarmee spelers objecten kunnen bouwen die onder andere ingezet kunnen worden tijdens gevechten.

Lanceringsdatum Devil May Cry 5 aangekondigd

Tijdens Gamescom 2018 verscheen er een nieuwe trailer van Devil May Cry 5 waarin de lanceringsdatum van het spel wordt vermeld.

Aan het einde van de trailer is te zien dat de game op 8 maart 2019 moet verschijnen. Ook zijn er nieuwe beelden van het spel te zien in de trailer. Zo voert hoofdpersonage Nero verschillende combo's uit tegen demonen en neemt hij het op tegen kolossale eindbazen. Tegen het einde van de trailer duikt ook het personage Dante op.

Nieuwe Cyberpunk 2077-screen en artwork vrijgegeven

Tijdens een interview op Gamescom heeft CD Projekt Red vier nieuwe screenshots en concept art vrijgegeven van Cyberpunk 2077. Verder werd er weinig nieuws gemeld, behalve dat de build die de pers mag zien tijdens de beurs, anders is dan die van E3.

Ook blijft een releasedatum van de game nog uit en wil CD Projekt Red liever ook niets vertellen over het verhaal. Wanneer het grote publiek de demo mag aanschouwen wilde de ontwikkelaar ook niet zeggen, maar gaf wel aan dat het team niets liever wil dan de game aan de hele wereld showen.

Cyberpunk 2077

Update: Nintendo met meer nieuwe gameplay voor Super Smash Bros. Ultimate

Er is nieuwe gameplay verschenen voor Super Smash Bros. Ultimate. De ontwikkelaar van de vechtgame toont in een nieuwe video een 1 tegen 1-gevecht tussen Snake en King K. Rool.

Origineel bericht: In een nieuwe uitgebrachte video van Nintendo wordt gameplay getoond van nieuwe personages en features. Zo laat de video een voorproefje zien van het zogenoemde Stage Morph.

Geen nieuwe Assassin's Creed-game in 2019 volgens Ubisoft

Ubisoft komt niet met een nieuwe Assassin's Creed-game in 2019 en verbreekt daarmee het jaarlijkse lanceringsschema van de franchise. Dit wordt op Gamescom bekendgemaakt door de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot.

Guillemot legt uit dat de release van Assassin's Creed Odyssey was besloten voor 2018 doordat het tegelijkertijd werd ontwikkeld met Assassin's Creed Origins, dat in 2017 verscheen. Hierdoor verschijnt het jaar na Odyssey niet direct een nieuwe game in de reeks.

Assassins Creed Odyssey

Originele Luigi's Mansion op 19 oktober naar 3DS

De originele Luigi's Mansion verschijnt in Europa op 19 oktober op de 3DS en 2DS, zo heeft Nintendo aangekondigd.

Een week eerder komt de game in de Verenigde Staten op de handheld uit. Luigi's Mansion was al eerder aangekondigd voor het systeem. Het origineel verscheen tijdens de lancering van de GameCube en plaatste Luigi, de broer van Mario, in een spookhuis waar hij met een soort stofzuiger geesten moet verslaan. Later verscheen er ook een vervolg op de 3DS, maar nu komt het origineel dus ook op de handheld uit.

Gerucht: Microsoft komt met nieuw Xbox-abonnement inclusief console

Er komt mogelijk een nieuwe abonnementsdienst uit voor Xbox. In dit nieuwe abonnement van Microsoft krijgt de speler voor een maandelijkse prijs naast Xbox Live Gold en de Game Pass ook de keuze uit een Xbox One-console.

De nieuwe abonnementsdienst zou de naam 'Xbox All Access' moeten dragen. Dit meldt de website Windows Central. De consumenten krijgen hiermee de mogelijkheid om de kosten van een Xbox-console en andere diensten te verdelen over een tijd van twee jaar. Echter is deze abonnementsdienst momenteel alleen voor in Amerika in ontwikkeling.

Xbox One logo

Dark Souls Trilogy niet bestemd voor Europa

Dark Souls Trilogy komt niet in Europa uit, zo laat uitgever Bandai Namco weten.

Bandai Namco kondigde de trilogie maandag vlak voor Gamescom aan. Hoewel de aankondiging in de week van het Europese evenement werd gedaan, blijkt nu dat de collectie toch niet voor dit werelddeel bestemd is. In plaats daarvan komt het alleen naar de Verenigde Staten en Azië.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren